Injusa

INJUSA is een speelgoedbedrijf dat vooral buitenspeelgoed produceert. Ze innoveren continu en werken met de geest van vereniging, teamwork en constante verbetering.

9 producten

Filter

9 producten

Filter

INJUSA is een speelgoedbedrijf dat vooral buitenspeelgoed produceert. Ze zijn begonnen als een familiebedrijf en werken nog steeds met de geest van vereniging, teamwork en constante verbetering. Dit wordt weerspiegeld in de ontwerpen en eindproducten van meer dan 850.000 stukken speelgoed per jaar. INJUSA producten worden over ter wereld verkocht, in meer dan 120 landen.

PRINCIPES

Duurzaamheid
INJUSA gelooft dat een duurzame wereld mogelijk is en promoot daarom acties die zorgen voor een nodige betrokkenheid bij en inzet voor het zorgen en respecteren van het milieu tijdens het uitvoeren van onze dagelijkse activiteiten.

Kwaliteit
INJUSA gebruikt de beste apparatuur voor het vervaardigen van hun speelgoed. Ze hebben ook een departement voor kwaliteitscontrole tijdens het productieproces. Dat is toegewijd ervoor te zorgen dat al het speelgoed voldoet aan de kwaliteitseisen van INJUSA door strikte controles. Alleen zo kunnen ze zorgen voor de tevredenheid van hun klanten en leveranciers.

Sociaal
INJUSA werkt samen met verschillende instituten en organisatie die het doel hebben sporten, sociale en educatieve initiatieven te ondersteunen die anders onmogelijk uitgevoerd zouden kunnen worden.

Verbonden zijn aan de kindertijd laat hun een morele verplichting voelen om zich zorgen te maken om het welzijn en een fatsoenlijke ontwikkeling van een kind in veel meer opzichten dan spelen alleen.

 

ONDERZOEK EN ONTWIKKELING

INJUSA heeft Innovatie als belofte. Ieder jaar innoveert en vernieuwt INJUSA hun speelgoed. Er wordt constant gewerkt aan het ontwikkelen van nieuw speelgoed die vaardigheden en kwaliteiten van kinderen te stimuleren om een leidende rol te houden.