Bellenblaas

14 producten

Filter

14 producten

Filter

Bellenblaas

Iedereen heeft al wel eens een bellenblaas gebruikt. Met een bellenblaas blaas je de mooiste bellen. Ga jij liever voor een hele grote bel of juist voor veel kleine belletjes? Een trend op TikTok is om heel veel verschillende soorten bellen te blazen, variërend van groot tot klein. Daarnaast proberen ze in de verschillende TikTok challenges de bel zo lang mogelijk in de handen vast te houden zonder dat deze knapt. Lukt dat jou ook? Met de bellenblaas van Top 1 Toys blaas je morgen al de mooiste bellen! Bekijk snel alle bellenblaas artikelen snel op onze website!

Verschillende soorten bellenblaas

Bij Top 1 Toys heb je keuze uit heel veel soorten verschillende bellenblazen. Van een grote bellenblaas, tot een dolfijn bellenblaas of een Frozen bellenblaas, wij hebben het allemaal. Ben je liever op zoek naar iets stoerder? Kijk dan eens naar een automatische bellenblaas! Met een automatische bellenblaas wordt het allemaal nog leuker, want daarmee maak je in een keer héél véél bellen!

Bellenblaas zelf navullen

Is je favoriete bellenblaas op? Wees dan niet getreurd! Top 1 Toys beschikt namelijk ook over verschillende soorten bellenblaas navulling! Heb jij een grote bellenblaas of een kleine bellenblaas? Dat maakt eigenlijk niets uit. Voor elke bellenblaas is wel een navulling te koop. Van navullingen van 475ml tot navullingen van 1000ml, Top 1 Toys heeft het allemaal.

Online nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle bellenblaas artikelen die we toevoegen aan ons assortiment? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief, dan brengen we jou als allereerste op de hoogte! Je mist ook nooit meer aanbiedingen en leuke nieuwtjes. Deze ontvang je namelijk allemaal in je inbox!

Je favoriete bellenblaas artikel gevonden? Plaats dan je snel bestelling online en ontvang je aankoop morgen al in huis! Bij een bestelwaarde van €20,- of meer betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Heb je nog vragen over ons speelgoed of onze service? In dat geval kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice! Onze specialisten staan op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.