Zwijsen

Zwijsen is een toonaangevende uitgever die producten ontwikkelt waarmee kinderen thuis spelenderwijs kunnen oefenen wat ze op school leren. Bekende producten als Rompompom prikkelen de nieuwsgierigheid die elk kind van nature heeft.

Producten 1-36 van 75

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 75

Pagina
Filter

Zwijsen

Uitgeverij Zwijsen is al meer dan 170 jaar een toonaangevende uitgever in het basisonderwijs. Hun wortels zitten in het verleden, ze plukken de kennis van het heden en ze kijken vooruit naar de toekomst. Ze blijven het leren ontwikkelen, samen met leerkrachten en leerlingen. Hun producten ondersteunen kinderen bij het ontdekken van de wereld.

De producten

Met de producten van Zwijsen kan je thuis spelenderwijs oefenen met wat je op school leert. Zwijsen heeft daar onder andere kinderboeken, tijdschriften, spellen en apps voor, waarvan er ook veel te vinden zijn op deze pagina van Top1Toys. Bekende merken van Zwijsen zijn bijvoorbeeld Rompompom, Maan roos vis, Bolleboos, Zoeklicht Dyslexie en de magnetische letterdoos.

Breng leren tot leven

Zwijsen prikkelt met hun kleurrijke en innovatieve producten de nieuwsgierigheid die elk kind heeft. Zo worden kinderen geholpen een kansrijke basis te leggen voor een succesvolle school- en werktijd. Met Zwijsen breng je leren tot leven!