LEGO - DUPLO

LEGO® DUPLO® sets zijn ideaal voor de ontwikkeling van de eerste bouw- en rollenspelvaardigheden van jonge kinderen (1½ tot 5 jaar), met stenen die speciaal zijn ontwikkeld voor veilig gebruik door kleine handjes. Alle modellen zijn eenvoudig te bouwen en bieden een leerzame speelervaring. De sets zijn gebaseerd op een interessante mix van populaire thema's, herkenbare omgevingen en bekende figuren. De kleurrijke DUPLO reeks heeft voor alle peuters wel iets te bieden.

Producten 1-36 van 62

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 62

Pagina
Filter

Is het tijd om de wereld van bouwen en spelen te introduceren aan je kleintjes? Dan is LEGO DUPLO precies wat je nodig hebt. Met de vrolijk gekleurde blokken en vriendelijke karakters is LEGO DUPLO de perfecte manier om de verbeelding van jonge kinderen te stimuleren. In deze gids gaan we dieper in op de wonderlijke wereld van LEGO DUPLO, van de voordelen tot enkele populaire sets die je kinderen zullen betoveren.

Lerend spelen met LEGO DUPLO

Vervelen jouw kinderen zich wel eens? Zou je willen dat ze een leuke, educatieve en veilige speelactiviteit hadden? LEGO DUPLO is het antwoord. Hier zijn enkele redenen waarom LEGO DUPLO een slimme keuze is voor jonge kinderen:

  • Educatief: LEGO DUPLO bevordert essentiële vaardigheden, zoals probleemoplossing, creativiteit en fijne motoriek. Kinderen leren terwijl ze spelen, wat ouders geweldig vinden.
  • Veilig en groot: De blokken van LEGO DUPLO zijn speciaal ontworpen met de veiligheid van jonge kinderen in gedachten. Ze zijn groot genoeg om niet ingeslikt te worden en eenvoudig vast te pakken, zelfs voor de allerkleinsten.
  • Eindeloze mogelijkheden: Met LEGO DUPLO kunnen kinderen alles bouwen wat in ze opkomt, van torens en treinen tot dieren en fantasiecreaties. De mogelijkheden zijn eindeloos, wat de verbeelding van je kind zal stimuleren.
  • Kwaliteit: LEGO staat bekend om zijn duurzaamheid. LEGO DUPLO is geen uitzondering. De blokken gaan generaties mee en kunnen zelfs aan jongere broertjes en zusjes worden doorgegeven.
  • Leuk voor ouders en kinderen LEGO is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor ouders. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen met je kleintjes en samen te bouwen aan geweldige herinneringen.

De allerleukste LEGO DUPLO sets!

Ontdek een aantal van Top1Toys favorieten uit de LEGO DUPLO sets!

  1. Getallentrein: Deze set is een leuke manier om kinderen kennis te laten maken met getallen en tellen. Ze kunnen de kleurrijke trein bouwen en de wagons vullen met genummerde stenen.
  2. Bouwplaats: Voor degenen die van bouwen en constructie houden, is deze set ideaal. Kinderen kunnen voertuigen, gebouwen en meer maken op hun eigen bouwplaats.
  3. Wilde dieren van Zuid-Amerika: Dierenliefhebbers zullen dol zijn op deze set. Ze kunnen bouwen en spelen met dieren, zoals apen, luiaard en toekans, en hun eigen dierentuinavonturen beleven.

LEGO DUPLO kopen bij Top1Toys!

Enthousiast geworden? Plaats zo snel mogelijk nog een bestelling. Als je dat nog voor 16:00 uur doet, dan kunnen we er mogelijk voor zorgen dat je pakje morgen wordt geleverd. Als de producten in je winkelmandje een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan is het verzenden helemaal gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Bouwen is nog nooit zo leuk geweest als met de LEGO sets van Top1Toys!