Poppen accessoires

32 producten

Filter

32 producten

Filter

Je kent het vast. Je hebt ooit een pop gekocht voor je kind en de pop gaat overal mee naartoe. De pop gaat mee logeren bij opa en oma, naar de dierentuin en het liefst ook naar kinderopvang. Alle fantasie wordt gebruikt om de pop te verzorgen, ermee te spelen en wordt behandeld als een échte baby. Met de leukste poppen accessoires beleeft jouw kind nóg meer plezier met de pop. Je kan het zo gek niet bedenken of het is wel te vinden in het assortiment van poppen accessoires bij Top1Toys. Er zijn verschillende accessoires die het makkelijker maken om de pop mee te nemen. Ook vind je handige poppen accessoires om met de pop naar het strand te gaan. En met de kleinste poppen accessoires geeft jouw kind makkelijk babyvoeding aan de pop. Bekijk het gehele assortiment snel hieronder!

Handige accessoires voor naar het strand

Ook voor een dagje strand kun jij je pop helemaal verwennen. Bij ons vind je verschillende accessoires voor jouw pop voor een dagje op het strand. Denk aan een strandtent en een lekkere ligstoel om lekker te kunnen zonnen. Luier verschonen op het strand? Neem dan de handige holiday luierrugzak mee zodat je goed voorbereid naar het strand gaat. Met deze handige accessoires ga jij voorbereid met je pop naar het strand of op vakantie.

Poppen accessoires set

In het assortiment vind je poppen accessoires in verschillende groottes, functionaliteiten en prijsklassen. Er altijd wel iets te vinden wat voor veel plezier voor je kind zal zorgen. Met een poppen accessoires set heb je een compleet pakket aan kleine leuke poppen accessoires om mee te spelen. In de poppen accessoires set zit een speen, luier, slabbetje, speeltje en een flesje. De poppen accessoires set is een all-in starterspakket voor kinderen vanaf drie jaar.

Met deze poppen accessoires neem je makkelijk de pop overal mee naartoe!

De pop van jouw kind is haar lust en haar leven. Er gaat geen dag voorbij dat de pop geen aandacht krijgt, naast haar slaapt of mee gaat naar de opvang. Het kan daarom extra leuk zijn om leuke poppen accessoires aan te schaffen zodat de pop makkelijk en handig overal mee naartoe kan. Bij Top1Toys hebben wij bijvoorbeeld een handig draagstoeltje of een Maxi-Cosi voor de pop. Ga je vaak op de fiets? Dan kan je ook een poppenfiets kopen. Als je liever gaat wandelen met jouw kind, en de pop, dan kan een poppenbuggy of een draagzak erg goed van pas komen.

Poppen accessoires kopen bij Top1Toys

Het kopen van accessoires voor je pop zorgt voor meer beleving en plezier voor je kind. Met een breed assortiment aan accessoires is er altijd wel iets te kiezen wat jouw kind leuk vindt en past binnen je budget. Bij Top1Toys ben je zeker van een veilige betaling. Toch niet helemaal tevreden met de accessoires voor de pop? Binnen 30 dagen kun je de producten retourneren. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact opnemen met één van onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice. Zij zijn iedere werkdag beschikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur.