De Zoete Zusjes

De Zoete Zusjes, bekend van hun vrolijke avonturen op YouTube, hebben de harten van kinderen door heel Nederland veroverd. Hun wereld bestaat uit plezier, lachen en leren. Hierbij beleven ze dagelijkse avonturen die kinderen aanspreken. Het is niet alleen leuk, maar biedt ook waardevolle leermomenten door de thema's vriendschap en creativiteit centraal te stellen.

5 producten

Filter

5 producten

Filter

Wie zijn de Zoete Zusjes?

De Zoete Zusjes, Saar en Janna, zijn twee zussen uit Nederland die bekend zijn geworden door hun YouTube-kanaal. Het kanaal, gestart door hun ouders, bevat video's waarin de meiden allerlei avonturen beleven: van knutselprojecten en kookexperimenten tot buitenactiviteiten en familievakanties. De inhoud is gericht op kinderen en deelt positieve, educatieve en vermakelijke video’s.

Hun populariteit is onder andere te danken aan de herkenbare en alledaagse situaties die ze op een leuke en creatieve manier presenteren. Dit spreekt veel jonge kijkers aan. Naast hun video's op YouTube hebben de Zoete Zusjes ook verschillende boeken uitgebracht zoals verhalenboeken, activiteitenboeken en een kookboek.

Ze zijn een voorbeeld van hoe sociale media en digitale platforms gebruikt kunnen worden om positieve en inspirerende content voor kinderen te maken. Ze hebben hiermee een belangrijke plaats veroverd in de harten van veel jonge fans en hun ouders.

Het assortiment Zoete Zusjes bij Top1Toys

  • Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes: dit kinderboek gaat over de avonturen die Saar en Janna beleven op hun vrije woensdagmiddagen. Het zit vol met onder andere spannende knutselprojecten en ontdekkingstochten in de natuur. Het boek neemt kinderen mee in een wereld vol creativiteit en plezier. Het stimuleert lezers om zelf actief en inventief te zijn. Daarnaast laat het zien dat je met een beetje fantasie elke middag bijzonder kunt maken.
  • De Zoete Zusjes gaan op vakantie: vakanties zijn voor veel kinderen het hoogtepunt van het jaar. In het Zoete Zusjes vakantieboek nemen Saar en Janna je mee op hun vakantieavonturen zoals kamperen in de achtertuin en verre reizen. Het boek staat vol met leuke verhalen en tips over hoe je van elke vakantie een onvergetelijke ervaring kunt maken, waardoor het lezen een avontuur op zich wordt.
  • De Zoete Zusjes lossen het op: als er een mysterie of een probleem is, staan de Zoete Zusjes klaar om het op te lossen. Dit boek zit vol met spannende verhalen waarin Saar en Janna puzzels ontrafelen en mysteries oplossen door hun slimheid en teamwork. Het leert kinderen over het belang van samenwerken, logisch nadenken en doorzettingsvermogen. Dit is allemaal verpakt in boeiende verhalen die jonge lezers zullen boeien.
  • De Zoete Zusjes - het vriendenboek: een vriendenboek is een leuke manier voor kinderen om herinneringen van hun vriendjes en vriendinnetjes te bewaren. Het Zoete Zusjes vriendenboek nodigt kinderen uit om niet alleen hun eigen gegevens in te vullen, maar natuurlijk ook die van hun vrienden. Met leuke vragen en voldoende ruimte voor foto's en notities is dit boek een waardevolle herinnering voor later, met verhalen over vriendschap en plezier.
  • De Zoete Zusjes - het grote kookboek: koken en bakken met kinderen kan een geweldige manier zijn om tijd samen door te brengen en het kookboek Zoete Zusjes maakt dat nog leuker. Het boek heeft eenvoudige en kindvriendelijke recepten zoals gezonde snacks en zoete traktaties. Dit boek moedigt jonge chefs aan om de keuken te ontdekken. Het staat vol met tips, trucs en natuurlijk de favoriete recepten van Saar en Janna. Hierdoor kan het een inspiratiebron zijn voor zowel kinderen als hun ouders.

Zoete Zusjes boeken kopen bij Top1Toys

De avonturen van de Zoete Zusjes brengen vreugde, stimuleren de creativiteit en dragen bij aan de ontwikkeling van sociale en praktische vaardigheden. Ontdek de wereld van de Zoete Zusjes nu bij Top1Toys en laat je meeslepen in hun avonturen.