Kidizoom

Kidizoom-producten van VTech bieden een geweldige manier voor kinderen om op een veilige en verantwoorde manier kennis te maken met technologie. Ze moedigen jonge gebruikers aan om creatief te zijn en tegelijkertijd belangrijke vaardigheden te ontwikkelen. Ontdek het volledige aanbod bij Top1Toys en vind het perfecte technologische speelgoed voor de jonge ontdekkingsreiziger in je leven.

17 producten

Filter

17 producten

Filter

Deze producten zijn specifiek gemaakt met het oog op duurzaamheid en gebruiksgemak. Hieronder vallen verschillende kindercamera's, smartwatches en zelfs specifieke modellen die gericht zijn op vloggen. Alles is ontworpen om te voldoen aan de behoeften en wensen van kinderen. Het is gericht op kinderen vanaf ongeveer 4 jaar en ouder.

De voordelen van Kidizoom

De Kidizoom-productlijn biedt tal van voordelen die bijdragen aan de ontwikkeling en het plezier van kinderen.

  • Kidizoom-apparaten zoals camera's en smartwatches bieden kinderen de mogelijkheid om de wereld te verkennen en vast te leggen. Ze kunnen foto's en video's maken, deze bewerken met leuke effecten en zo hun creatieve vaardigheden ontwikkelen. Naast de camera- en videofuncties bevatten veel van deze apparaten educatieve spelletjes en activiteiten die rekenen, lezen, logisch denken en probleemoplossende vaardigheden stimuleren.
  • In een wereld die steeds digitaler wordt, bieden deze producten een kindvriendelijke introductie tot gadgets. Ze zijn eenvoudig te bedienen, waardoor kinderen op jonge leeftijd al vertrouwd raken met het gebruik van digitale apparaten.
  • Veiligheid staat voorop bij VTech en daarom bieden deze apparaten een veilige omgeving zonder toegang tot het internet of sociale media. Dit betekent dat kinderen veilig kunnen spelen en leren.

Ons assortiment Kidizoom

  • Kidizoom camera: deze kindercamera's bieden robuuste behuizingen en eenvoudige bedieningselementen, waardoor kinderen foto's en video's kunnen maken en bewerken. Sommige modellen hebben zelfs een dubbele camera om gemakkelijk selfies te nemen.
  • Kidizoom horloge: deze smartwatches zijn niet alleen een horloge maar ook een camera, spelcomputer en leerhulpmiddel. Ze bevatten educatieve spelletjes, een stappenteller en de mogelijkheid om foto's te maken en na de tijd te bewerken.
  • Kidizoom vloggercam: gericht op aspirant-vloggers, biedt deze vloggercam geavanceerdere functies voor het maken van video's. Daarnaast is er de mogelijkheid om achtergronden te bewerken en verschillende effecten toe te voegen.
  • Kidizoom telefoon: een speelgoedtelefoon die kinderen laat kennismaken met de basisfuncties van een mobiele telefoon, inclusief spelletjes en educatieve activiteiten.
  • VTech Kidizoom Print Cam: een recente toevoeging, waarbij kinderen foto's direct kunnen afdrukken vanuit de camera, vergelijkbaar met een instant camera maar dan voor kinderen.

Kidizoom kopen bij Top1Toys

Bij Top1Toys zijn er verschillende Kidizoom-producten verkrijgbaar. Of je nou op zoek bent naar een Kidizoom smartwatch, VTech horloge of een VTech camera: deze gadgets introduceren kinderen in de wereld van fotografie, timemanagement en digitale communicatie. Elk product is zorgvuldig ontworpen om niet alleen vermakelijk, maar ook leerzaam te zijn.

Kidizoom bestellen kan eenvoudig via onze website. Voor 16:00 uur besteld? Dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Je pakket wordt gratis verzonden wanneer je het minimale orderbedrag van €20 hebt bereikt. Heb je daarna toch nog twijfels over je bestelling? Dan kun je het binnen 30 dagen omruilen voor iets anders.