Monopoly

20 producten

Filter

20 producten

Filter

Monopoly is een van de meest bekende spelletjes die bijna iedereen wel een keer heeft gespeeld. Het begon ooit met het papieren geld, tegenwoordig zijn er al meerdere edities met een pinpas. Bij Monopoly is het de bedoeling straten te kopen en deze te voorzien van huizen en hotels. De straten die bij Monopoly voorkomen zijn straten door heel Nederland in verschillende steden. Steden als Arnhem, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam zijn voorbeelden die in het spel voorkomen. Hoe verder je het bord rond komt, hoe hoger de aankoopprijs van een straat is. Bij Monopoly zijn de Kalverstraat en de Leidsestraat in Amsterdam de duurste straten. Ben jij snel met het kopen en bouwen van jouw straten en verdien je op deze manier snel geld. Bedenk jouw tactiek vooraf en tijdens het spel!

Monopoly voor jong en oud

In ons assortiment hebben wij een ruim aanbod aan verschillende soorten Monopoly. Zo hebben wij de ouderwetse Monopoly met contant geld. Maar ook hebben wij verschillende Monopoly spellen met pinpassen. Naast de verschillende betaalmogelijkheden hebben wij ook verschillende thema’s Monopoly. Waan jij binnenkort een weg door Monopoly Vast geld of Monopoly Slechte Verliezers? Kijk welke thema jou het meest aanspreek en ga de strijd aan met familie, vrienden of kennissen. Een avond vol plezier ligt binnen handbereik.

Ook voor de junioren onder ons hebben we gedacht. Wij hebben verschillende edities Monopoly Junior. Hierdoor kunnen jouw kinderen leren omgaan met geld en het betalen van boetes. Wil je je kinderen om laten gaan met een pinautomaat? Dat kan ook. Wij hebben ook een junior editie in ons assortiment met pinautomaat. Met de junior editie kun jij een rijke Monopoly speler worden en de meeste straten komen. Bedenk goed waarin jij het verschil kan maken en het spel kan winnen!

Voor iemand die vaak onderweg of op vakantie Monopoly wil spelen, hebben wij de speciale reis editie. Deze Monopoly editie is makkelijk mee te nemen in een tas of koffer op vakantie of onderweg naar een andere bestemming. Breng jij Monopoly binnenkort overal mee heen?

Onze cadeauvinder

Ben je op zoek naar een cadeau voor een verjaardag? Monopoly is een optie om als cadeau te geven. Ben je niet helemaal overtuigd om Monopoly als cadeau te geven, dan kun je gerust verder zoek op onze website. Wij hebben op onze website een groot assortiment aan spellen en speelgoed. Om niet de hele website door te moeten zoeken, hebben wij de cadeauzoeker ontwikkelt. Met de cadeauzoeker kun je door een paar simpele stappen af te lopen, snel het juiste cadeau vinden binnen de gewenste categorie en prijs. Maak gebruik van de cadeauvinder en kom erachter wat jij als cadeau wil geven!

Heb je nog vragen?

Wij willen iedereen zo goed mogelijk helpen! Is er nog iets onduidelijk? Of heb je nog vragen over Monopoly, de levering of een van onze spelletjes in ons spellen assortiment? Neem contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!