Dagboeken

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een dagboek kan voor kinderen erg belangrijk zijn om hun gevoelens of avonturen in te beschrijven. Aan een dagboek kan je namelijk jouw diepste geheimen toevertrouwen. Natuurlijk is het ook heel leuk om later al jouw verhalen van vroeger terug te kunnen lezen in een dagboek. En het is tegelijkertijd een mooie oefening voor de schrijfvaardigheden! Dagboeken mogen dan ook in ons assortiment niet ontbreken, en daarom vind je hier allerlei dagboeken met slot, waar jij je diepste geheimen aan kunt vertellen.

Lief dagboek

Om er zeker van te zijn dat niemand jouw verhalen en geheimen leest, kun je kiezen voor een dagboek met slot. Alleen jij hebt de sleutel en daardoor toegang tot alles wat je jouw dagboek toevertrouwd. Ben je bang dat je de sleutel kwijtraakt? Een dagboek met code is dan net zo makkelijk. Aan jou geheel de keuze. Wil je zelf je dagboek met slot samen stellen? Dan kun je kiezen uit het dagboek versieren set uit ons assortiment. Daarnaast bieden wij je het Meisje Djamila dagboek, een unicorn dagboek, een Frozen 2 dagboek en een geheim dagboek met slot. Welk kinderdagboek wil jij?

Dagboek met slot bestellen bij Top 1 toys

Een dagboek voor kinderen uitgekozen? Dit kun je gemakkelijk en veilig bestellen via onze website. Plaats je bestelling voor 16:00 uur en wij zorgen ervoor dat je het dagboek al de volgende werkdag in huis hebt. Je kunt dus direct alles wat jij die dag hebt meegemaakt opschrijven. Heb je al voldoende schrijfwaren in huis? Bekijk dan eens het assortiment met pennen en potloden, zodat jij ook alles bij de hand hebt om alles op te schrijven. Daarbij verzenden wij je bestelling gratis als jouw bestelling minimaal €20,- bedraagt. Wat wil jij nog meer aanschaffen?

Dagboeken met slot

Meer weten over onze dagboeken, over jouw bestelling of over onze service? De specialisten van de klantenservice staan graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem dus gerust even contact op per mail of telefoon en wij staan je zo spoedig mogelijk te woord. Jouw nieuwste dagboek bestel je bij Top 1 Toys.