Jojo's

5 producten

Filter

5 producten

Filter

Jojo

We kennen de jojo inmiddels al zo lang. De kans is dat zelfs jouw opa en oma nog met dit prachtige speelgoed hebben mogen spelen. In dat geval kan het haast geen toeval zijn dat jij op zoek bent naar zo’n jojo. Bij Top 1 Toys bieden we jou de mooiste jojo’s. Als je er goed mee leert spelen, kun je je flink uitsloven op het schoolplein of een andere plek. Dat is gaaf!

Samen of alleen?

Niets is natuurlijk leuker dan samen jojoën; dat weet iedereen. Als je op de website of in de winkel van Top 1 Toys kijkt, zie je dat we een groot aantal jojo’s hebben. Als je slim bent scoor je er meer dan één om er zeker van te zijn dat jij de competitie met jouw vrienden aan kunt gaan. Kijk eens op het internet naar wat coole trucjes en wie weet ben jij binnenkort de nieuwe jojo-kampioen van jullie school!

Even uitproberen?

Mocht er iets mis zijn met jouw nieuwe jojo of ben je het ergens niet helemaal mee eens? Geen zorgen. Onze klantenservice staat jou op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur graag te woord. We kunnen samen zoeken naar oplossingen, maar kunnen je ook tips geven hoe jij jouw jojo nog beter tot z’n recht kunt laten komen. Zeker het proberen waard dus!

Waar koop ik mijn nieuwe jojo?

Waar jij jouw jojo moet kopen, is natuurlijk een goede vraag. Het antwoord is wat simpeler: bij Top 1 Toys natuurlijk. Top 1 Toys is al 20 jaar een bekend gezicht in het speelgoed. We staan garant voor service, advies en kwaliteit en dat streven wij altijd na. Naast allerlei merken, verkoopt Top 1 Toys ook een groot aanbod met exclusieve speelgoed artikelen. Om even terug te komen op de vraag van de jojo: ja, ook deze koop je gemakkelijk en snel bij Top 1 Toys!

Ook een jojo bestel je gemakkelijk online!

Dat klopt! Ook de jojo is gemakkelijk en snel online te bestellen. Vanuit je luie stoel kun jij er al binnen een paar klikken voor zorgen dat je jouw nieuwe jojo morgen al in huis hebt! Op die manier kun jij zo snel mogelijk, optimaal genieten van jouw nieuwe speelgoed!