Poppenmeubels

10 producten

Filter

10 producten

Filter

Jouw kind is helemaal in de ban van poppen. De pop gaat overal mee naar toe. Naar de wc, naar de dierentuin, op vakantie en ze zorgt ervoor alsof het haar kind is. Daarom wordt het eens tijd om de poppenkamer eens op te leuken met de nodige poppenmeubels. Met de poppenmeubels duikt jouw kind in een andere wereld en kan alle fantasie gebruiken om de baby te verzorgen. Hieronder vind je de gehele collectie van poppenmeubels voor kinderen.

Antieke poppenmeubels

Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het in het antieke poppenmeubels assortiment. Van poppenbedjes, schommelbedjes tot wiegjes, haal jij de gehele aankleding voor de poppenkamer in huis! Je vindt vele antieke poppenmeubels die jouw poppenkamer een prachtige uitstraling geven. Voor in de eetkamer kun je bijvoorbeeld een poppenstoel aanschaffen zodat ook de pop aan tafel kan zitten tijdens het eten. Wel zo gezellig! Of een poppenbed ledikant met muziek maakt het voor jouw kind én de pop extra leuk! Met het achtergrondmuziekje aan, kan de pop heerlijk ontspannen of lekker in slaap vallen. Deze ledikant heeft ook een handige opbergkast waar je alle poppenspulletjes in kan opbergen. Zo blijft het ook nog een beetje opgeruimd!

Poppenbed

Binnen de collectie poppenbedjes, heb je ook een schommelbed voor je pop. Zo maak je jouw collectie van My Beautiful Dolls Room helemaal compleet. Leg haar op het matrasje en leg haar hoofdje op het kussen, dek haar lekker toe met een dekentje en wieg haar heen en weer. Zo kan ze heerlijk in slaap vallen. Door de uitsparingen in het poppenbed, kun je jouw pop in de gaten houden en zij kan jou ook zien.

Poppenbed opvouwbaar

Je kent het vast, het campingbedje. Een handig opvouwbaar bed dat vaak wordt gebruikt in een logeerkamer of op de camping. Het is compact en handig mee te nemen. Ook voor jouw pop zijn er meerdere campingbedjes beschikbaar in de collectie poppenmeubels. Neem bijvoorbeeld poppenbed Little Diva of My Beautiful Dolls Room. Zo kan jij jouw pop overal mee naartoe nemen en kan je haar overal laten slapen.

Pop te logeren? Dan heb jij ook een slaapplek!

Vind je de poppenbedjes van hierboven toch niet helemaal wat voor jou? Dan kun je misschien een poppenbed stapelbed overwegen. Als je vriendinnetjes te spelen hebt, kunnen zij ook hun pop meenemen. Met alle benodigde poppenmeubels verzorgen jullie de poppen en leggen ze op bed voor een heerlijk middagdutje. Ben jij dol op unicorns? Dan kun je bijvoorbeeld je poppenkamer uitbreiden met de Verzorgingstafel Unicorn Hart. Met deze verzorgingstafel leg jij jouw pop samen met jouw logees helemaal in de watten.

Poppenmeubels kopen bij Top1Toys

Heb je nog vragen over een van de poppenmeubels of de levering van de producten? Stel alle vragen gerust aan één van onze medewerkers. Zij zien iedere werkdag bereikbaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur.