Blasters

Producten 1-36 van 73

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 73

Pagina
Filter

Zoek, richt en… vuur! Met de blasters van Top 1 Toys beleef je buiten de spannendste avonturen. Daag jouw vrienden uit voor een ultieme strijd met de blasters van bijvoorbeeld Nerf of K’nex K-Force. Hiermee kun jij je natuurlijk super lang buiten vermaken. Nerf is voor stoere jongens en meiden, dus kijk eens naar Nerf Elite of Nerf Rebelle. Op wie richt jij vandaag je pijlen? Bij Top 1 Toys vind je een ruim assortiment met diverse Nerf pistolen. Bekijk ze hier!

Nerf blasters in ons assortiment

Nerf is natuurlijk het schietspeelgoed van dit moment. Maar met alleen een Nerf pistool ben je er natuurlijk nog niet, want daar horen nog Nerf pijltjes bij. Hoe meer pijltjes je hebt, hoe vaker je kunt schieten. Je zult dichter bij je overwinning zijn met meer pijltjes. Kies je voor Nerf Vortex, dan schiet je schijfjes in plaats van pijltjes. Er is een ruime keuze te vinden aan blasters, waardoor iedereen mee kan doen met de strijd. De pijltjes zijn zacht, waardoor de strijd eventueel ook binnen kan plaatsvinden, maar waarom zou je niet lekker naar buiten gaan als een Nerf sniper? Wil je liever een semi-automatische blaster? Dan is Nerf Stryfe de juiste keuze voor jou.

Nerf koop je bij Top 1 Toys

Nerf kopen? Dat kan bij Top 1 Toys! Maak een keuze uit de verschillende soorten, formaten en kleuren en plaats Nerf in je winkelmandje. Wanneer je dit bestelt op een werkdag voor 16:00 uur, ontvang je het al de volgende werkdag in huis. Trommel al je vriendjes en vriendinnetjes op en de strijd kan beginnen. Wie gaat er winnen?

Meer weten over Nerf pistolen?

De veiligheid van dit schietspeelgoed is natuurlijk gegarandeerd, waardoor iedereen mee kan doen met dit spelletje. Heb je verder nog vragen over Nerf? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Wij helpen je namelijk graag verder en voorzien je van een passend antwoord, zodat jij het juiste Nerf pistool kunt aanschaffen.