Hasbro

Hasbro speelgoed

Producten 1-36 van 198

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 198

Pagina
Filter

Actie, snelheid, strategie of de grootste LOL? Dat beleef je met de hele familie met Hasbro spellen. Met verschillende (nieuwe) varianten van het welbekende Monopoly, Wie is het?, een gezellig potje Zeeslag of actie tijdens Jenga. Bekijk hieronder de gehele collectie van Hasbro spellen en zoek een spel uit voor jong en oud!

Dolle pret met toiletpret!

Lachen, gieren en brullen zal je bedoelen! Wat een pret, wat een pret… Tenminste als jij je gezicht droog kan houden tijdens het spel ‘Toiletpret’. Misschien krijg je van je medespeler de volle laag, en dat iets minder prettig. Zowel verkrijgbaar in enkel en duel variant zodat je samen kan spelen! Over toiletpret gesproken: Bob Bilnaad is ook een leuk Hasbro spel waar het om vieze spelletjes gaat. Bob is loodgieter en probeert een verstopping te verhelpen. Probeer zoveel mogelijk gereedschap aan zijn broek te hangen zonder dat Bob schrikt van zijn afzakkende broek. Maar de lekkage is nog niet verholpen dus ook jullie lopen het risico om nat te worden in dit Hasbro spel!

Valsspelen met Monopoly doe je zo!

Kan jij niet goed tegen je verlies? En probeer jij altijd een leugentje om bestwil om toch misschien dichter bij een winnend potje Monopoly te komen? Dan is deze nieuwe ‘Monopoly Valsspelers Editie’ van Hasbro spellen misschien wel wat voor jou!

Het klinkt misschien wat gek, maar valsspelen wordt in deze editie van Monopoly beloond. Geld lenen? Dat wordt ook toegejuicht. Je probeert al je medespelers te beduvelen op slinkse wijze bij elke koop of verkoop. En daarmee verdien jij je geld. Je kunt de bank overvallen en probeert al je andere ‘valsspeel opdrachten’ te voltooien. Maar lukt dat niet? Dat zal je ervan langs krijgen! Zit je in de gevangenis, dan word je in de boeien geslagen en zit je vast het speelbord.

Hasbro spellen kopen bij Top1Toys!

Kijk gauw verder naar wat de Hasbro collectie allemaal te bieden heeft. Ontdek de bekende maar ook nieuwe spellen. Met één druk op de knop bestel je nu jouw favoriete spel gemakkelijk online. Bestel je vandaag voor 16:00 uur? Dan wordt het morgen bij jou thuisbezorgd.