Poppenbadjes en badaccesoires

4 producten

Filter

4 producten

Filter

Poppenbadjes en badaccesoires

Alsof de aanschaf van een nieuwe pop voor zoon- of dochterlief nog niet goed genoeg is, is de kans groot dat er toch nog gevraagd wordt om bijpassende attributen. Zeg nou eerlijk, een pop kan natuurlijk absoluut niet zonder poppenbadje. Bij Top1Toys kennen wij de wensen van poppen(h)ouders en daarom is ons assortiment uitgebreid met artikelen waar het poppetje heerlijk in kan badderen! Pop schoon, jij ook weer blij toch? En een goede oefening voor later, wellicht… De poppenbadjes die je in ons assortiment kunt vinden verschillen in grootte en maten, waardoor er voor elke pop een bijpassend bad is te vinden! Scroll vooral door de webpagina en kijk welk poppenbadje het best bij jouw pop past!

Poppenbadje roze

Het poppenbadje roze is goed geschikt voor poppen tot een lengte van 27 cm. Het poppenbad roze komt niet samen met overige artikelen, die zou je er zelf apart bij kunnen bestellen. De artikelen kan je vervolgens aan het voeteneind van het roze poppenbadje neer zetten. Plaats jouw pop in het poppenbadje en zorg ervoor dat hij of zij weer naar roosjes ruikt en helemaal schoon is! Het is aanbevolen het poppenbadje te gebruiken vanaf drie jaar oud.

Lichtroze poppenbadje met accessoires

Een tweede poppenbadje baby die goed geschikt is voor een ontspannend badje voor jouw pop, is het lichtroze poppenbadje. Bij aanschaf van het badje, krijg je ook ontzettend leuke accessoires meegeleverd! Je kan de haren van jouw pop netjes kammen met een kam. En lijkt jouw poppetje wat ziekjes? Meet dan de temperatuur met de bijhorende thermometer! De badkamer artikelen kan je mooi aan het eind van het badje uitstallen, zodat je deze direct kan gebruiken als de pop in bad gaat. Het is aan te raden het lichtroze poppenbadje met accessoires te gebruiken vanaf drie jaar oud.

7-delig poppenbad dolls room

Een mooi exemplaar als het gaat om de poppenbadjes. Dit roze 7-delige poppenbad is geschikt voor poppen tot 45 centimeter en gaat gepaard met shampoo’s, diverse crèmes, een po en zelfs een speen. Met deze materialen kan je er dus voor zorgen dat jouw poppetje volledig uitrust en ontspant. Het 7-delige poppenbadje is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.

Poppenbad Baby Nurse Battery Operated

Misschien wel het gaafste poppenbadje van allemaal. Bij dit poppenbadje kan je je pop zowel in bad stoppen, als helemaal schoon krijgen met een douche. Er zit een thermometer voor het water bij en een handdoekje om jouw poppetje weer helemaal droog te wrijven en alle liefde te geven die hij of zij verdient.

Waarom Top1Toys?

De aanschaf van een poppenbadje is de juiste manier om jouw pop volledig te verwennen en te laten ontspannend. Wij bieden verschillende soorten badjes voor poppen aan. Bij Top1Toys ben je gegarandeerd van een veilige betaling. Als het poppenbadje toch niet precies is wat je zocht, heb je bij ons maar liefst 30 dagen om het badje te retourneren. Mocht je vragen hebben over je poppenbadje of vragen van andere aard, kan je altijd bij onze goedlachse collega’s van de klantenservice terecht. Zij zijn beschikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur.