Poppenkleding

14 producten

Filter

14 producten

Filter

Als je een pop hebt, dan wil je het goed doen. Voor jouw kind koop je de leukste kleding, schoentjes en speelgoed. Maar ook jouw kind wil voor de pop hippe poppenkleding. Zo loopt niet alleen jouw kind maar ook de pop er helemaal hip bij. Voor iedere gelegenheid een andere leuke outfit. Van alledaagse poppenkleding tot verjaardag poppenkleding. Of voor een dagje zwemmen zit er ook wat leuks bij aan poppenkleding. Hieronder bekijk je het gehele assortiment poppenkleding!

Ga zwemmen met je pop

Jouw kind is een waterrat, heeft haar zwemdiploma en het enige wat ze nog wil is dat haar pop mee kan in het zwembad. Een dagje zwemmen met je kind wordt extra leuk als de pop mee kan! Maar daarvoor heb je wel de juiste poppenkleding nodig om te gaan zwemmen, namelijk poppen zwemkleding! Bij Top1Toys vind je de leukste poppen zwemkleding en accessoires om te zwemmen samen met je pop. Een leuke badpak set voor je pop met een flamingo zwemband. Jouw pop is nog maar een baby en is het wel belangrijk dat ze niet verdrinkt. Of neem een vrolijke poppen bikini set met duikbril met snorkel. Is jouw pop een jongetje? Ook hier vind je stoere poppen zwembroekjes voor.

Verkleden met je pop

Een dagje spelen met vriendinnetjes is incompleet als er niet verkleed wordt. En dat wil jouw pop natuurlijk ook; de pop trekt ook de leukste en gekste outfit aan tijdens een verkleedpartijtje. In de collectie van poppenkleding vind je ook verschillende verkleed outfits voor je pop. Denk bijvoorbeeld aan te gekke unicorn outfit. De unicorn elfjes outfit voor jouw pop heeft mooie vleugeltjes waardoor de unicorn pop ook écht door de lucht kan vliegen. Maar er is ook een unicorn onesie die lekker warm en comfortabel is voor je pop.

Neem je pop mee op vakantie

Poppenkleding; check! Zwemkleding, check! Tandenborstel, check! De vakantie staat weer voor de deur en het is tijd om alle vakantiespullen bij elkaar te zoeken. Een handige vakantielijst zorgt ervoor dat je niks vergeet voor jou en jouw pop. Wij hebben alles aan accessoires en poppenkleding om goed voorbereid op vakantie te gaan. Zoals relaxte vakantie poppenkleding als sport outfits of casual jongens en meidenkleding.

Happy birthday poppenkleding 43cm

Happy birthday to mijn pop! Met maar liefst één kaarsje op de taart, is het vandaag de dag; jouw pop is jarig! En dat moet groots gevierd worden met taart, cadeautjes en een toffe verjaardag outfit. Bij Top1Toys vind je ook verjaardag poppenkleding van 43cm. In trendy poppenkleding voor de verjaardag vind je bijvoorbeeld een outfit met veel glamour of verjaardagsrompertjes. Of er is keuze uit veel verschillende vrolijke jurkjes om deze dag groots uit te pakken.

Poppenkleding kopen bij Top1Toys

Door de leukste poppenkleding kan jouw kind alle fantasie gebruiken tijdens het spelen met de pop. Je bestelt de poppenkleding gemakkelijk en snel online bij Top1Toys. Bij een bestelling van meer dan €19,99, wordt het gratis bij jou thuisbezorgd. Heb je nog vragen over de producten of de levering? Neem dan contact op met één van onze medewerkers van de klantenservice. Zij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 uur en 17:00 uur.