Frozen

Speel de avonturen van Frozen zelf na en herbeleef de spannende momenten uit de film met geweldig speelgoed. Maak daarna de mooiste versieringen en laat iedereen zien dat je van Frozen houdt!

2 producten

Filter

2 producten

Filter

Het verhaal

Frozen is de magisch mooie film over de liefde tussen twee zussen! Al bezit Elsa ijskoude magie, haar hart is een bron van warmte! Anna is vrolijk en nieuwsgierig en verwarmt iedereen met haar geweldige persoonlijkheid. Wanneer Anna haar zus Elsa van de eenzaamheid wil redden, ontmoet ze allemaal leuke, nieuwe vrienden die haar daarbij helpen. En zodra Elsa gered is, ontdooit het hele koninkrijk! De vrolijke sneeuwpop Olaf krijgt een eigen sneeuwwolkje boven zijn hoofd, zodat hij nooit zal ontdooien.

Frozen figuren, buitenspeelgoed, spelletjes en nog veel meer!

Er is natuurlijk niets leuker dan de avonturen uit de films zelf na te spelen! Top1Toys heeft de leukste artikelen voor je samengevoegd op één pagina! Op deze pagina vind je allemaal speelgoed en andere leuke dingen van Frozen! Speel de verhalen zelf na met de Frozen figuren, speel spannende spelletjes, knutsel iets moois of laat iedereen zien dat je fan bent van Frozen met een mooie accessoire! Er is speelgoed voor in de winter en voor in de zomer, speelgoed voor binnen en voor buiten. Er zit voor iedereen wel iets moois tussen!