LEGO - Classic

18 producten

Filter

18 producten

Filter

Ontdek een wereld vol creativiteit en speelplezier met de LEGO® Classic bouwsets. Breng je ideeën tot leven met de diverse LEGO stenen in allerlei felle kleuren. Er is keuze uit deuren, ramen, scharnieren, wielen, ogen, stenen in allerlei maten en vormen en speciale elementen om alles mee te bouwen wat je maar kunt verzinnen! Bedenk het, bouw het en speel het: alles is mogelijk met de LEGO Classic bouwsets. Aan welke fantasiewereld wil jij bouwen? Bestel hier je LEGO Classic sets!

Bouwplaten van LEGO Classic

Binnen de speelgoedlijn van LEGO Classic vormen de bouwplaten een belangrijk onderdeel. Het is de ondergrond waarop je jouw wildste LEGO dromen uit laat komen en de basis neerzet voor je dorp, bos of erf. De bouwplaten van LEGO Classic zijn uitgerust met zogenaamde noppen, waar je de ‘bricks’ van LEGO Classic in kan klikken. LEGO Classic heeft de verschillende bouwplaten van LEGO Classic in diverse kleuren uitgebracht. Snelwegen hoef je zo niet op een groene bouwplaat na te bouwen, terwijl jouw LEGO koeien en paarden niet op een grijze ondergrond hoeven te grazen.

De LEGO Classic 10698 Opbergdozen

Schatkisten vol kleur. Dat is een mooi synoniem voor de LEGO Classic 10698 opbergdozen. Met 33 levendige kleuren is het makkelijk om elke steen te onderscheiden, zodat kinderen de stenen bij elkaar rapen die ze op dat moment nodig hebben.

Top1Toys verkoopt een set waar maar liefst 790 stenen aan toegevoegd zijn, maar we bieden ook compactere varianten aan.

De verscheidenheid aan steentjes, variërend van deuren en kozijnen tot de klassieke LEGO bouwstenen, opent letterlijk en figuurlijk de deur naar grootschalige LEGO bouwprojecten in je woonkamer.

LEGO Classic 11030: een eindeloze hoeveelheid

Heb je ook altijd het gevoel dat je LEGO steentjes tekortkomt? Dat is voorgoed verleden tijd als je de LEGO Classic 11030 in huis haalt. De doos bevat maar liefst 1000 stenen in 10 verschillende kleuren. Honden, bloemen, hartjes, emoji’s, ogers, dolfijnen, daken, sushi of sneeuw: je kunt de uiteenlopende kleuren op tal van manieren gebruiken. De LEGO Classic 11030 set bevat dusdanig veel blokjes, dat de kinderen hun blokjes leren te delen. Op de achterzijde van de doos staan tal van voorbeelden geprojecteerd. Als je creativiteit even blokkeert, hoeft dat nooit een issue te zijn.

LEGO Classic bestellen

LEGO Classic brengt een wereld vol mogelijkheden naar jou. Met sets zoals Creatief Zeeplezier, waarin kinderen schattige visjes kunnen bouwen, Creatief Spelen met Pastelkleur voor een verfrissende toevoeging aan je kleurenpalet, en Classic Creatief Spelen met Neon voor een levendige twist, biedt LEGO Classic eindeloos plezier en inspiratie. Maak een account aan bij Top1Toys voor een moeiteloos bestelproces bij volgende aankopen. Met een account is het gemakkelijk om favoriete sets op te slaan, bestelgeschiedenis te bekijken en sneller af te rekenen.