Tuinspeelgoed

10 producten

Filter

10 producten

Filter

Kinder tuingereedschap

In de tuin werken wordt nog leuker als je dat samen met je kind kan doen. De kleinsten kunnen al het groen ontdekken met het leuke kinder tuingereedschap van Top1Toys. Het kinder tuingereedschap is veilig voor kinderen om samen met hun papa of mama in de tuin te werken. En bovendien maken vele handen licht werk. Benieuwd naar het kinder tuingereedschap? Bekijk het aanbod op deze productpagina.

Met het kinder tuingereedschap kunnen ze helpen in de tuin

Met het kinder tuingereedschap is jouw kind van alle gemakken voorzien. De kinder tuingereedschap set bestaat uit al het gereedschap wat je nodig hebt om de tuin goed te onderhouden. Het onkruid kan gewied worden, het perkje kan geharkt worden en het terras kan bladvrij worden gemaakt met de bladhark. Het tuingereedschap bestaat uit een kinderschep van metaal, spade, een bladhark en een kinderhark. Kortom: alles wat jouw kind nodig heeft om papa of mama te helpen in de tuin. Het kinder tuingereedschap is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Hark de tuin aan met een kinderhark

Bladharken of het onkruid wieden, het zijn misschien niet de favoriete taken van de dag. Door je kind op een spelende manier kennis te laten maken met tuinieren, wordt het ook voor jou als ouder een stuk gezelliger. Je kind geniet van het spelen en ploeteren in de tuin terwijl er ook nog werk verricht wordt. Met de handige kinderhark kunnen ze makkelijk de tuin aanharken. Ook het blad in de herfst kan met een bladhark makkelijk worden opgeruimd.

Eigen moestuintje voor je kind

Hoe leuk is het als je kind een eigen moestuintje kan maken? Ze kunnen hun eigen tuin inrichten zoals zij willen en alle groente en fruit verbouwen die ze willen. Met het tuingereedschap hebben ze alles wat ze nodig hebben om hun eigen moestuin te kunnen maken. Met een gieter kunnen ze de plantjes water geven en de zaadjes kunnen ze in een pot planten met de schep. Bovendien geniet jij er als ouder ook van als de oogst goed gelukt is. Van uien tot bloemkool, en van cherrytomaatjes tot aardbeien. Het groeit allemaal in eigen tuin!

Kinder tuingereedschap bestellen bij Top1Toys

Als je op zoek bent naar kinder tuingereedschap, dan ben je ook bij Top1Toys aan het juiste adres! Wij bieden tuingereedschap aan dat veilig is voor de allerkleinsten (vanaf 3 jaar). Spelenderwijs kunnen kinderen met het tuingereedschap tuinieren ontdekken. Ploeteren in het zand en de hele tuin onkruid vrij maken. Bestel je vandaag voor 16:00 uur het tuingereedschap voor je kind, dan heb je het de volgende werkdag al in huis en kan het tuinieren beginnen! Heb je nog vragen over de bestelling of de levering? Dan staan onze vriendelijke klantenservice medewerkers voor je klaar! Zij helpen je graag bij het beantwoorden van al je vragen. Ze zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur.