Denkspellen

Producten 1-36 van 84

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 84

Pagina
Filter

Hoe snel zet jij je broer of zus schaakmat? Hoe strak blijkt jouw hand tijdens een potje mikado en hoe snel krijg jij 9 dezelfde gekleurde vakjes op één Rubik’s kubus? Vind jij je weg met verschillende handelsroutes en grondstoffen tijdens een potje Catan? Ben je op zoek naar een spel met uitdaging en waar jouw hersenen goed gekraakt kunnen worden? Dan ben je bij de denkspellen van Top1Toys helemaal aan het goede adres!

Ruim assortiment denkspellen

Bij Top1Toys hebben wij een ruim assortiment aan denkspellen. Met meer dan 80 verschillende spellen worden de hersens goed gekraakt. Speel samen of alleen een van onze spelletjes in het assortiment. Er komen verschillende denkspellen voorbij. Denk aan de oude klassieker als dammen en schaken, maar ook een van de nieuwste spellen Smartgames of Temple Trap. Maak de keukentafel leeg en schuif aan. Pak jouw moment en ga de strijd aan met je broer, zus, ouders of een andere familielid of vriendin. De keuze is reuze, bekijk het hele assortiment goed.

Voor alle leeftijden

Onze denkspellen zijn voor jong en oud. Per spel is weergegeven voor welke leeftijdscategorie het spel is. Hierdoor kun je spelletjes spelen op jouw niveau. Bij het spelen van deze denkspellen is het belangrijk diep na te denken om als snelst op de oplossing te komen. De spellen bevorderen en ontwikkelen dan ook het vermogen om logisch na te denken en zijn daardoor naast leuk en uitdagend ook leerzaam: voor kinderen is het laten breken van het brein een goede manier om op spelende wijze te leren en voor volwassenen om out-of-the-box te leren denken.

Een denkspel als Cadeau?

Ben je op zoek naar een cadeau maar weet je niet zeker welke? Door het ruime assortiment aan denkspellen is er voldoende keus. Om het wat makkelijker te maken hebben wij een cadeauvinder ontwikkelt. Door een paar simpele gegevens in de cadeauvinder in te vullen, komt een ruime selectie cadeaus tevoorschijn. Deze cadeaus zijn afgestemd op prijs, leefitjd en categorie. Hier kunnen dus ook andere dingen dan denkspellen bij zitten. Bij Top1Toys vinden wij het belangrijk dat je met het perfecte cadeau bij de juiste gelegenheid aankomt! En daar helpen wij jou graag een handje bij!

Vragen?

Heb je vragen over een denkspel, de levering of is iets nog onduidelijk? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Ze helpen je graag met het vinden van de juiste informatie of het beantwoorden van de vragen!