LEGO - Ninjago

Producten 1-36 van 43

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 43

Pagina
Filter

LEGO is een vorm van speelgoed waar generatie op generatie al plezier aan beleeft. Dat is met de speelgoedlijn Ninjago, die talrijke edities kent, niet anders. Top 1 Toys heeft meer dan 25 varianten op voorraad die klaar zijn om naar jouw kind verzonden te worden.

Met de LEGO Ninjago speelsets train je om een echte ninja te worden. Bouw je eigen coole mecha's en allerlei gepantserde voertuigen, schepen, motoren en vliegmachines. Of vorm een team met Meester Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay of Cole, met wie je de vechtkunst Spinjitzu kunt leren beheersen. Samen sta je namelijk zoveel sterker en nog veel belangrijker: je beleeft nog meer plezier ook! Speel spannende scènes na uit de Ninjago Masters of Spinjitzu tv-serie of bedenk je eigen avonturen!

LEGO Ninjago: bekend van tv

Top 1 Toys biedt legio producten aan van LEGO Ninjago en dat is niet zomaar. Succesvolle films en series liggen ten grondslag aan de populariteit van dit speelgoed. Sinds 2011 zijn er al meer dan 10 seizoenen gemaakt van de serie, die in Nederland wordt uitgezonden op RTL7. In elk seizoen dat wordt uitgezonden, staat een andere tegenstander centraal. De pupillen van de grote meester, meneer Wu, gaan de strijd aan met opponenten zoals de Dragon Hunters en maken daarbij gebruik van scherpe zwaarden, kettingen en hakbijlen.

Door de immense populariteit van de tv-serie, werd besloten om er ook een filmvariant van te maken. Dit resulteerde in een echte kaskraker, die in 2017 door miljoenen Ninjago-fans werd bekeken in de bioscoop.

De Ninjago speelsets van LEGO

In de talrijke tv-seizoenen van Ninjago zijn veel hoofdpersonages en bijfiguren voorbijgekomen. Veel van hen zijn dan ook onderdeel van de Ninjago speelsets van LEGO. Doordat de Spinjitzu-leerlingen zich vaak moeten verplaatsen naar de ‘Battle Arena’ en er soms onvoorziene omstandigheden plaatsvinden, bestaat het merendeel van de Ninjago speelsets van Top 1 Toys uit razendsnelle vervoersmiddelen. In de Ninja Tuning Auto waant je kind zich op het circuit van Prime Empire, terwijl er met de Skull Sorcerer’s Kerkers een haptonomische ervaring gerealiseerd kan worden. Laat het over aan de fantasie van je kind en laat hem letterlijk als een kind zo blij zijn!