Goochelen

2 producten

Filter

2 producten

Filter

Heb jij een kind dat gek is op goochelen? Dan is het assortiment van Top1Toys net iets voor hem of haar! Wij hebben leuke goochelsets in ons assortiment, waarmee jouw kind de leukste trucs kan doen en iedereen kan verrassen. Misschien wordt jouw dreumes wel de nieuwe Hans Klok! Onze leuke sets om mee te goochelen zijn voor beginners van ongeveer 6 jaar oud. Dit zorgt ervoor dat je kind op een makkelijke manier en misschien met een beetje hulp van jou als ouder kan leren goochelen. Bekijk nu snel ons aanbod en verras je kind met deze leuke sets!

Verschillende manieren om te goochelen

Bij Top1Toys kan je kind op verschillende manieren leren goochelen. Zo hebben we leuke sets waarmee je kind maar liefst 15 of 25 trucs kan leren. Of steelt jouw dreumes de show met een Deluxe Goocheldoos? Met maar liefst 225 trucs kan je kind iedereen verrassen. Zo kan hij of zij goochelen met kaarten, bekers met balletjes, dobbelstenen en 3D illusies! Of ga je voor de Air Magic, waarmee jouw kleintje de zwaartekracht kan trotseren. Ons assortiment bevat allemaal leuke producten!

Dit is waarom goochelen leuk is

Goochelen is iets mysterieus en dat vinden de meeste mensen heel leuk om naar te kijken. Soms zit je er met je neus bovenop, maar snap je alsnog niet hoe een truc werkt. Als jouw kind gaat goochelen met onze leuke trucsets, dan sta je misschien zelf ook wel voor een verrassing! Dat is natuurlijk de kracht van de goochelaar. Daarnaast is het voor kinderen een leuke manier om geconcentreerd bezig te zijn met het begrijpen en uitvoeren van de trucs. Ook kan het helpen dat ze goochelen voor een publiek, omdat ze dan leren presenteren. En hier krijgen ze zelfvertrouwen van! Dit kan weer handig zijn voor later als ze presentaties moeten doen op school. Zo leren ze bijvoorbeeld ook hoe ze met foutjes om moeten gaan. Goochelen is dus niet alleen heel leuk om te doen, maar ook nog eens heel leerzaam!

Spullen voor goochelen kopen bij Top1Toys

Door te goochelen met de leuke speelsets van Top1Toys steelt jouw kind binnenkort misschien wel de show op bijvoorbeeld verjaardagen! Als je dreumes net zo enthousiast is over onze producten, bestel dan vandaag nog eenvoudig bij Top1Toys! Als je dat nog voor 16:00 uur doet, kun je het pakket de volgende werkdag al in huis verwachten. Als je een bestelling plaatst die minimaal € 19,99 waard is, dan zijn de verzendkosten ook nog helemaal gratis. Is jouw kind gek op het nadoen van beroepen? Neem dan eens een kijkje op onze rollenspel pagina. Iets mis met je bestelling? Je kunt binnen 30 dagen na ontvangst je producten retourneren. Een vraag over onze producten of een algemene vraag? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail ons naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!