Vriendenboeken

12 producten

Filter

12 producten

Filter

Leer je vrienden en klasgenootjes beter kennen met behulp van een vriendenboekje! In een vriendenboekje kunnen je vrienden van alles over zichzelf vertellen. Waar wonen ze, wat eten ze het liefst, waar hebben ze een hekel aan? Zo wordt dit boek een kostbare herinnering voor later aan al je vriendjes en klasgenootjes. Je zult niemand vergeten en iedereen krijgt hierdoor de kans om iets over zichzelf te vertellen. Wij hebben daarom ook een ruim aanbod met diverse vriendenboekjes, zodat er voor iedereen een leuke te vinden is. Benieuwd naar ons assortiment? Je vindt de vriendenboekjes hier!

Waarom je een vriendenboekje moet hebben

Een vriendenboekje voor jongens of een vriendenboekje voor meisjes: wij hebben het allemaal. Zo kan iedereen een vriendenboekje naar wens uitkiezen. Van een prinsessen vriendenboekje, een paarden vriendenboekje of een dino vriendenboek, ons assortiment heeft voor ieder wat wils. Ben jij helemaal fan van K3? Kies dan voor het K3 vriendenboekje en laat zo snel mogelijk jouw boekje langs al jouw vriendjes en vriendinnetjes gaan. Daarna kun je rustig alles teruglezen om meer over hun te weten te komen. Vergeet je er zelf ook niet in te schrijven?

Bestel een vriendenboekje bij Top 1 Toys

Bestel je uitgekozen vriendenboekje gemakkelijk en snel via onze website. Wanneer je jouw bestelling plaatst op een werkdag voor 16:00 uur, ontvang je het vriendenboekje al de volgende werkdag in huis. Je kunt dus direct bezig om al jouw hobby’s en je lievelingseten op te schrijven, zodat je het daarna door kunt geven aan je allerbeste vriendjes.

Heb je een vraag?

Een vriendenboekje bestellen? Dat kan bij Top 1 Toys. Heb je eerst nog een vraag over een product of over onze service? Laat het dan gerust eens weten via onze klantenservice. Wij helpen je namelijk graag verder. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste trends en nieuwtjes? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en jij ontvangt altijd alles als één van de eerste.