Badspeelgoed

Kinderen doen in bad niets liever dan spelen. Er zijn allerlei soorten badspeelgoed waarmee je kindje zich kan vermaken, terwijl het ook nog eens van alles leert!

14 producten

Filter

14 producten

Filter

Niets is leuker dan bommetjes maken in bad, maar het wordt nog leuker met het badspeelgoed van Top1Toys. Op avontuur met een vissersboot, eendjes vissen of moet jouw zeerover snel wegzwemmen voor een grote krokodil. Met ons badspeelgoed wordt badderen echt een feestje! Er is badspeelgoed voor verschillende leeftijden en afgestemd op de ontwikkelfase van jouw kind.

Badspeelgoed 1 jaar

Badspeelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar koop je bij Top1Toys. Dit speelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens erg leerzaam! Denk hierbij aan een boot met stapelbekers. Dit helpt jouw kind met zijn fijne motoriek en concentratie. De boot schommelt door het water, wat dit tot een extra grote uitdaging maakt. Is jouw kind dus uitgekeken op de ‘normale’ stapelbekers, dan is dit een leuke vervolgstap. Ook hebben wij voor kinderen vanaf 1 jaar zelfklevende safari stickers. Deze blijven plakken op de muurtegels van de badkamer, waardoor jouw kind in bad op een ware safari kan gaan. Zo leert hij of zij langzaam verschillende dieren kennen.

Badspeelgoed 2 jaar

Ook hebben wij badspeelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar. Dat papa elke dag zijn baard scheert is natuurlijk wel heel erg stoer! Daarom koop je bijvoorbeeld voor jouw zoon een kindvriendelijke scheerset. Zo kan hij samen met papa op een veilige manier zijn baard scheren. Of wat dacht je bijvoorbeeld van een tekenset voor in bad. Hiermee maakt jouw zoon of dochter de mooiste muurschilderingen op de tegels. Natuurlijk kan je de tekeningen zonder moeite wegspoelen met een beetje water.

Badspeelgoed baby

Ook badspeelgoed voor jouw baby koop je bij Top1Toys. Voor baby´s van 12-24 maanden kun je denken aan badeendjes, bad boekjes en bijvoorbeeld het badspeelgoed van Vtech. Deze producten zijn afgestemd op deze leeftijd en dus geschikt voor de allerkleinsten. Zo bevatten deze producten bijvoorbeeld geen gevaarlijke onderdelen waar jouw baby zich aan zou kunnen bezeren. Kijk voor alle specificaties en meer informatie op deze pagina, bij de betreffende producten.

Vtech badspeelgoed

Al het speelgoed dat geluid maakt is vaak nog leuker! Met het speelgoed van Vtech beleeft jouw waterrat de mooiste avonturen. De drijvende speelgoed figuren zingen liedjes, maken grappige geluiden en sommige geven zelfs licht. Zo heb je bijvoorbeeld een brandweerauto die zorgt dat alle branden worden geblust, maar bijvoorbeeld ook een zeehond die de mooiste liedjes zingt. Alle waterfiguren van Vtech zijn waterbestendig en zo ontworpen dat ze wel tegen een stootje kunnen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het badspeelgoed zomaar zal zinken.

De beste service en snelle levering bij Top1Toys

Wij vinden het bij Top1Toys erg belangrijk dat iedere klant tevreden is over zijn of haar aankoop. Maar ook vinden wij het belangrijk dat zowel de winkel- als webshop beleving top is! Daarom streven wij naar het bieden van perfecte service voor al onze klanten. Bij vragen mag je daarom ook altijd bellen met onze klantenservice, of ons een mail sturen. Onze collega’s staan graag voor jou klaar, om met jou mee te denken, jou te voorzien van advies en al jouw vragen te beantwoorden. Op een van de belangrijkste vragen, namelijk over onze levering, kunnen wij nu direct al antwoord geven. Voor 16:00 besteld (op een werkdag) is de volgende dag in huis. Dat vinden wij niet meer dan normaal.