knuffeldoekjes en knuffelboekjes

10 producten

Filter

10 producten

Filter

Zoek jij naar een leuke manier om jouw zoon of dochter af te leiden? Bestel dan een knuffeldoekje in de webshop van Top1Toys. Een tutteldoekje, zoals het knuffeldoekje ook wel bekendstaat, zijn makkelijk beet te pakken door kinderen en er zitten vaak leuke fratsels en frutsels aan waar gespeeld mee kan worden.

Baby’s vinden een knuffeldoekje vaak geweldig, omdat dit vaak het allereerste speeltje is van hem of haar. Elk knuffeldoekjes is gemaakt van superzacht materiaal waardoor ze heerlijk zijn om mee te knuffelen. Dit komt mede doordat er een knuffeltje bevestigd is aan het doekje, die waar dan ook troost en geborgenheid biedt. Benieuwd naar al onze varianten van het knuffeldoekje? Je vindt het in de webshop van Top1Toys.

Nijntje knuffeldoekje

Dat Dick Bruna verantwoordelijk is voor het meest bekende boek over een konijn was alom bekend, maar bij Top1Toys verkopen we nu ook een Nijntje knuffeldoekje. Een Nijntje knuffeldoekje is zowel geschikt voor hem als haar en wordt gekenmerkt door twee varianten: een groen en een roze exemplaar. Het konijntje zelf rust als het ware op het knuffeldoekje, waar ook een beeltenis van Nijntje zelf op staat. Aan de drie uiteindes van het Nijntje knuffeldoekje waar de konijn niet op zit, zijn lussen geborduurd. Deze bevatten openinkjes, zodat jouw baby de doek makkelijk beet kan nemen.

Bumba knuffeldoekje

Is jouw kind meer fan van een ander speelfiguur? Een Bumba knuffeldoekje past hem of haar dan wellicht beter. Dit knuffeldoekje kun je natuurlijk al aanschaffen voordat jouw baby is geboren, zodat je al wat leuks in huis hebt, maar ook daarna is het Bumba knuffeldoekje leuk om te geven aan een bekende of familielid. De felle, gele kleuren doen wonderen!

Knuffeldoekje baby of normale knuffel

Een knuffeldoekje voor de baby brengt veel voordelen met zich mee. Zo is een knuffeldoekje makkelijker uit te wassen dan een normale knuffel, doordat hij een stuk kleiner qua formaat is. Bij een wasbeurt valt er zo maar weinig water op te zuigen, wat bevorderlijk is voor het drogen. Het wassen van een knuffeldoekje is fijn, omdat een baby ongecontroleerd om kan gaan met zijn of haar eten of kwijlt op het speelgoed. Het knuffeldoekje voor de baby biedt ook uitkomst voor sloddervossen van ouders, omdat er tutteldoekjes zijn die gecombineerd worden met een speen. Doordat de speen veel in de mond van je kind zal zitten, raak je het knuffeldoekje niet zo snel kwijt.

Knuffeldoekjes bestellen bij Top 1 Toys!

Bestel jouw knuffeldoekjes nu via de website van Top 1 Toys. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16:00 uur en jouw favoriet wordt al de volgende werkdag geleverd. Dit baby doekje mag natuurlijk ook bij jou thuis niet ontbreken. Wanneer je wil profiteren van gratis verzending, raden wij je aan om nog even verder te kijken tussen ons baby- en peuterspeelgoed. Vanaf een minimaal bedrag van €20,- is onze verzending namelijk gratis.

De knuffeldoekjes kun je nu natuurlijk niet laten liggen. Heb je nog vragen over ons speelgoed of wil je meer weten over onze service? Neem dan nu contact met ons op! Wij kunnen je namelijk meer vertellen over het item en onze werkwijze. Wij zijn telefonisch te bereiken of stuur even een mailtje met jouw vragen! Aarzel vooral niet om een knuffeldoekje te bestellen!