Geluidenboeken

7 producten

Filter

7 producten

Filter

Als kinderen nog niet kunnen lezen, kunnen ze door middel van een geluidenboek toch nieuwe verhalen ontdekken. Met een geluidenboek of elektronisch speelboek hebben ze door middel van de vele geluidseffecten uren pret! Jouw kindje kan zichzelf hiermee natuurlijk zelf gemakkelijk vermaken, maar je kunt ook samen even spelen. Hoe leuk is het dat al die geluidjes uit dit boek komt? Wij vinden geluidenboeken ook erg belangrijk voor de persoonlijke ontwikkeling van een kind en daarom vind je hier een assortiment met diverse geluidenboeken!

Welk geluidenboek wil jij?

Heb je zelf al een voorkeur voor een geluidenboek of maakt het niet zoveel uit? Van een nijntje geluidenboek tot een wat hoor ik geluidenboek. Er is van alles mogelijk. Bij Top 1 Toys bieden wij je onder andere een geluidenboek leukste babydieren, Vtech Toet Toet verhaaltjesboek, liedjesboek en geluidenboek toeter onderweg. Kijk naar alle plaatjes terwijl je bijpassende geluiden hoort, voor een optimaal effect. Hoe leuk is dat? De boekjes werken op batterijen die zijn inbegrepen! Per geluidenboek staat aangegeven wat de minimale leeftijd is van het geluidenboekje.

Online jouw geluidenboek bestellen

Een geluidenboek uitgekozen? Plaats dan nu een online bestelling met het leukste geluidenboekje. Zodra je jouw bestelling hebt geplaats, gaan wij voor jou aan de slag. Je ontvangt dan ook jouw bestelling de volgende werkdag al in huis, mits je de bestelling hebt geplaatst voor 16:00 uur. Het spelen kan direct beginnen met deze geluidenboeken. Wil je ook nog ander speelgoed kopen? Bekijk dan nog eens de rest van ons assortiment, want wij hebben nog veel meer!

Vragen over onze geluidenboeken?

Heb je een vraag over onze producten of service? De klantenservice staat altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Bel ze gerust even op of stuur een mailtje met jouw vraag en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste trends en nieuwtjes? Dan raden wij je aan om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. De leukste geluidenboeken bestel je bij Top 1 Toys!