Speelgoed voor kinderen van 10-12 jaar

Producten 1-36 van 105

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 105

Pagina
Filter

Speelgoed 11 jaar

Je kind is nu een echte tiener. Dit komt ook naar voren in zijn/haar speelgoedwens. Het speelgoed van een 11 jaar oud kind bestaat niet meer uit kleurboeken en poppen, maar vertoont al de eerste stappen richting de puberteit. De eisen aan het speelgoed van je 11 jaar oude kind kunnen daarom ook vrij hoog zijn, maar dat is hier, bij Top 1 Toys geen enkel probleem. In ons assortiment speelgoed voor 11 jaar vind je alles wat je zoekt en nog veel meer. Neem snel een kijkje!

Het perfecte cadeau meisje 11 jaar

Speelgoed wordt vaak gegeven als cadeau. Om het vinden van het perfect cadeau voor een meisje van 11 jaar wat makkelijker te maken, hebben we ons assortiment onderverdeeld in verschillende categorieën. Voor cadeaus zijn de volgende categorieën erg populair:

Tip: laat je kind onze verjaardagsbox invullen. Het vinden van een goed cadeau voor je kind zal voor jou geen probleem zijn, maar hiermee neem je de last van de anderen weg om het perfecte speelgoed voor je 11 jaar oude kind te vinden.

Welk speelgoed meisje 10 jaar?

Hoe ouder je kinderen worden, hoe lastiger het wordt om de juiste keuze te maken op het gebied van speelgoed. Welk speelgoed je je meisje van 10 jaar geeft kan bijvoorbeeld al erg lastig zijn. Niet langer zal elk stuk speelgoed goed zijn: ze heeft nu écht haar eigen interesses, en daarmee ook een mening. Speelgoed voor een hobby werkt bijvoorbeeld heel goed, maar één van de spellen van 999-games om met haar vriendinnen te spelen, zal ook heel goed in de smaak vallen. Zorg ervoor dat je een helder beeld hebt van de interesses van je dochter, zodat de keuze voor het ideale speelgoed voor je 11 jaar oude dochter snel gemaakt is!

Spellen: het speelgoed 10 tot 12 jaar

De leeftijd 10-12 draait enorm om het opbouwen en onderhouden van sociale contacten. Gezelschapsspellen zijn daar een ideale mogelijkheid voor, wat ze het perfecte speelgoed voor 10 tot 12 jaar maakt. Hier, bij Top 1 Toys, vind je veel verschillende soorten spellen. Zo zijn er bordspelvarianten van je favoriete Tv-programma’s, zoals Expeditie Robinson, maar klassieke spellen zoals Scrabble, Triominos en Risk doen het ook nog altijd erg goed. Spellen zijn niet alleen leuk speelgoed voor je 11 jaar oude kind, maar ook voor jou. Weet jij je kind nog altijd te verslaan?

Bestel het speelgoed 11 jaar nu!

Heb jij het perfecte speelgoed voor je 11 jaar oude kind gevonden? Top! Check de beschikbaarheid op de pagina van dit product. Hier vind je zowel of deze online geleverd kan worden, of dat deze beschikbaar is in de dichtstbijzijnde winkel. Wij doen onze uiterste best om het product zo snel mogelijk bij jou thuis geleverd te hebben. Wacht dus niet langer, en bestel direct!