Dino's

Producten 1-36 van 66

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 66

Pagina
Filter

Ze leefden lang geleden op aarde, zijn inmiddels uitgestorven, maar ze zijn nog altijd leuke figuren om mee te spelen: dinosaurus speelgoed. Doe je dinosaurus speelgoed cadeau aan je kinderen, dan spelen ze de leukste avonturen na uit de prehistorie! Jaag anderen de stuipen op het lijf met T-rexes of laat anderen schrikken met de Stegosaurus of Carcharodontosaurus! Het dinosaurus speelgoed is vaak een verwezenlijking van figuren uit Jurassic World, waardoor ze voor een bepaalde mate van herkenbaarheid zorgen.

Ons dinosaurus speelgoed is onder te verdelen in dino’s die geluid maken en reptielen waarbij het geluid zelf geproduceerd moet worden. Dat wordt een gezellige beestenboel thuis. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel het dinosaurus speelgoed online bij Top1Toys.

Jurassic World: het must-have dino speelgoed!

De film Jurassic World, een vervolg op de iconische Jurassic Park-films uit de jaren '90, trok wereldwijd zoveel bekijks, dat er besloten werd om er dino speelgoed van te maken. De films spelen zich af in een fictief prehistorisch themapark, waar dinosauriërs zich huisvesten. In het park lopen allerlei dinosaurussen rond met als doel om de bezoekers te vermaken.

Uit de Jurassic World is er één dino die er letterlijk en figuurlijk met kop en schouders bovenuit steekt: de Tyrannosaurus Rex. Dit grote dinosaurus speelgoed brult het uit van woede als je de knop indrukt bij zijn staart. Het dino speelgoed is te bedienen door de staart van links naar rechts te bewegen. De ‘Rex’ is zo’n reus, dat hij zijn soortgenoten met één hap kan opeten!

T-Rex mag dan wel de baas zijn over de Jurassic World, hij is zeker niet de enige bewoner. Het park behoort namelijk ook tot het leefgebied van de Indoraptor, Diabloceratops en Eocarcharia. En ook met deze dino’s maken korte metten met je als je niet lief voor ze bent! Hun blik staat op onweer, dus wees voorzichtig!

Dino speelgoedeieren

Dino’s zijn zulke reusachtige wezens, dat je je haast niet kan voorstellen dat ze ooit tevoorschijn kwamen uit een ei. Je zult het pas begrijpen als je de dino speelgoedeieren van Top1Toys bemachtigd hebt! Dit dinosaurus speelgoed bevat kleine dino’s, die niet ver verwijderd zijn van hun geboorte. Hun moeders hebben nog geen idee hoe hun baby dino eruit komt te zien en ook voor jou is het een verrassing! De dino speelgoedeieren zijn afkomstig uit de fabrieken van Vtech en Smashers, waardoor dit type Dinosaurus speelgoed er soms wat anders uitziet.

Dinosaurus speelgoed kopen?

Bij Top1Toys maken we dromen werkelijkheid voor kleine paleontologen in de dop! Met ons uitgebreide assortiment dinosaurus speelgoed bieden we avontuur en educatie in één. Van realistische replica's tot kleurrijk reptielen! Ons aanbod is zorgvuldig samengesteld om aan de wensen van elke dinoliefhebber te voldoen. Wanneer je dinosaurus speelgoed bij Top1Toys koopt, investeer je in de glimlach van je kind. Ontdek de wereld van dinosaurussen bij Top1Toys en laat de prehistorie tot leven komen in je eigen huiskamer met alle speelfiguren!