Speelgoed voor kinderen van 0-12 maanden

Producten 1-36 van 291

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 291

Pagina
Filter

Speelgoed is er in verschillende soorten en maten. Echter is niet elk speelgoed geschikt voor elk kind. Vooral voor baby’s kan veel speelgoed erg gevaarlijk zijn, bijvoorbeeld als er kleine en losse onderdelen aan het speelgoed vast zitten. Dit kan gemakkelijk losraken en kinderen tot 12 maanden stoppen vaak alles in hun mond. Bekijk daarom eens het speelgoed tot 1 jaar, zodat je gemakkelijk kunt zoeken naar speelgoed waarbij je weet dat het geen kwaad kan. Je vindt het speelgoed tot 1 jaar hier!

Baby speelgoed in categorieën

Het baby speelgoed varieert met speelgoed geschikt voor baby’s van verschillende leeftijden. Zo hebben we speelgoed voor baby’s van 6 maanden, speelgoed voor 8 maanden, speelgoed voor 9 maanden en speelgoed voor 10 maanden. Dit loopt dus op tot het speelgoed voor 12 maanden. Het speelgoed is verdeeld in verschillende categorieën, zodat je gemakkelijk op zoek kunt naar het leukste speelgoed voor jouw kind. Bekijk bijvoorbeeld eens de categorie speelgoedauto’s en voertuigen of knuffels en pluche en zoek hier iets leuks uit.

Speelgoed voor kinderen

Elk kind maak je blij met speelgoed. Daarnaast is het ook nog eens goed voor de persoonlijke ontwikkeling van een kind. Ze leren namelijk zichzelf te vermaken, maar het is ook goed voor de ontwikkeling van de sociale, motorieke, cognitieve en emotionele vaardigheden. Wij hebben daarom voor elke leeftijd een ruim aanbod aan speelgoed, dus bekijk ook nog eens het speelgoed voor de leeftijdscategorieën na de categorie speelgoed 0-12 maanden.

Online speelgoed bestellen

Het speelgoed voor baby’s tot 1 jaar kun je gemakkelijk en veilig bestellen bij Top 1 Toys. Dit speelgoed wordt dan gewoon bij jou thuis afgeleverd. Twijfel je toch nog over het speelgoed? Dan heb je nog 30 dagen om te bedenken of het wilt omruilen of retourneren. Bij een minimaal orderbedrag van €20,- wordt je pakketje gratis verzonden, dus bekijk nog eens de rest van ons speelgoed.

Baby speelgoed kopen?

Heb je een vraag voor ons? Wij kunnen al je vragen over het speelgoed van baby’s tot 12 maanden beantwoorden. Bel ons op of stuur een mail met jouw vragen en wij beantwoorden het zo spoedig mogelijk. Bekijk onze speelgoed aanbiedingen in onze online folder. Wil je op de hoogte blijven van onze laatste trends en nieuwtje? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en jij bent de eerste die het hoort! Baby speelgoed koop je bij Top 1 Toys.