Schilderen Op Nummer

4 producten

Filter

4 producten

Filter

Schilderen op nummer kan iedereen. Het kan vergeleken worden met het inkleuren van een kleurplaat, maar je hoeft hierbij zelf al niet meer na te denken over de kleuren die je gaat gebruiken. In de tekening staan namelijk cijfers, die overeenkomen met de cijfers op de verfpotjes. Zo weet je precies welk vakje welke kleur moet krijgen. Door schilderen op nummer weet je zeker dat het eindresultaat altijd mooi wordt. Daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen. Lees verder voor meer informatie over schilderen op nummer.

Schilderen op nummer kind

Je vindt bij Top1Toys verschillende thema’s voor het schilderen op nummer voor jouw kind. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld: dieren, fantasie figuren en voertuigen. Is hij of zij bijvoorbeeld een echte dierenvriend, dan zijn er ook binnen schilderen op nummer dieren verschillende stijlen schilderingen. Je vindt hier bijvoorbeeld een hele realistische koala, met een hoge mate van kleurechtheid, maar ook een olifant met allerlei bonte kleuren. Zo zie je dat er tekeningen zijn die dicht bij de realiteit blijven, maar dat er ook variatie is binnen de categorie schilderen op nummer voor kinderen.

Voordelen schilderen op nummer

Zoals eerder benoemd kent schilderen op nummer voor jouw kind meerdere voordelen. Zo draagt het schilderen op nummer bij aan een betere concentratie. Dit komt doordat je goed op moet letten welk cijfer bij welke kleur hoort. Ook is er concentratie nodig voor het inkleuren van de vakjes, zodat de kleuren niet door elkaar heen gaan lopen. Daarnaast vergroot schilderen op nummer de creativiteit, verlaagt het stress en verbetert het de fijne motorische vaardigheden. Schilderen op nummer kinderen levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van jouw kind. Binnen ons assortiment is er voldoende variatie en keuze, waardoor er altijd een ontwerp bij zit voor iedereen.

Merken schilderen op nummer

Binnen ons ruime assortiment met schilderen op nummer producten vind je verschillende merken die dit product aanbieden. Een van de grootste merken die wij verkopen is Ravensburger. Dit merk biedt een veelzijdig aanbod aan thema’s en levert originele tekeningen, met unieke kleurcombinaties. Een ander belangrijk merk binnen ons assortiment is Ses. Dit merk richt zich voornamelijk op de eenvoudigere ontwerpen, met een lage moeilijkheidsgraad en is iets behoudender in het gebruik van bijzondere kleurcombinaties. Bekijk het volledige assortiment schilderen op nummer en kies voor het pakket dat het beste past bij jouw kind.

Shop jouw pakket

Heb je een geschikt pakket gevonden? Voeg deze dan toe aan jouw winkelmandje en bestel! Want ontvangen wij jouw bestelling op werkdagen voor vier uur ’s middags, dan ontvang jij jouw schilderen op nummer pakket de volgende dag bij jou thuis. Bij een bestelling op vrijdag na vier uur ’s middags of in het weekend leveren wij deze op dinsdag bij jou af. Bij vragen over de producten, betaling, verzending of het retourneren verwijzen wij jou graag door naar onze klantenservice.