Skippyballen

4 producten

Filter

4 producten

Filter

Skippybal

Als een kangoeroe door de tuin springen, met een skippybal wordt deze droom waarheid voor jouw kinderen. De kangoeroebal als speelgoed bestaat in verschillende uitvoeringen. We hebben gewoon effen skippyballen, maar ook met een thema erop zoals Paw Patrol, Frozen of Spiderman. Is jouw kind groot fan van een van deze series? Dan is het een leuke verrassing om voor een van onze themaballen te gaan. Lees hier meer over het gebruik van de skippybal en doe een leuk idee op voor een wedstrijdje onder de kids.

Verschillende groottes

De skippyballen in ons assortiment hebben verschillende doorsnedes. Voor een kind van 2-4 jaar is onze springbal met een doorsnede van 45 tot 50 centimeter perfect. Kinderen tussen de 3-6 jaar kunnen vaak een doorsnede van 50 cm hebben, terwijl de oudere kinderen met een skippybal van 60 cm tot een jaar of 12 vooruit kunnen. Welke doorsnede voor jouw kind het beste is, hangt van de lengte af. Waar sommige kinderen al jong een groeispurt krijgen, laat deze bij andere kinderen nog even op zich wachten. Daarom is het altijd goed om de skippybal in de winkel te kopen zodat je kleintje kan testen of de bal de juiste maat heeft.

Lekker springen maar met de skippybal

Met een skippybal kunnen de kinderen lekker door de tuin of zelfs door huis huppen. Dankzij de antislip laag aan de onderkant zullen ze ook op een gladde ondergrond veilig kunnen springen. Ze leren om zich op een andere manier voort te bewegen en gebruiken daarbij hun beenkracht. Hierdoor hebben ze niet alleen een hoop lol, maar zullen ze ook hun motoriek verbeteren, wat vooral voor jonge kinderen erg goed is. De kinderen kunnen in hun eentje skippyballen, maar het ook samen met hun vriendjes doen. Organiseer eens een wedstrijd, waarbij de kinderen het tegen elkaar gaan opnemen. Zet een bepaald parcours af. Welk kind is als snelste aan de overkant? Of welk kind is het snelste weer terug bij de start? Je kunt ook hindernissen plaatsen, zoals pionnen waar ze omheen moeten springen. Laat de kinderen tegelijkertijd gaan of één voor één en neem de tijd op. Je zult zien dat de kinderen fanatiek worden!

Niet alleen voor het speelplezier

Een skippybal wordt vaak als speelgoed gezien, maar heeft daarnaast ook enkele andere functies. Er zijn bijvoorbeeld scholen, waar kinderen de hele dag, of delen van de dag, op een skippybal in plaats van op een stoel zitten. Dit is niet zomaar, want kinderen kunnen zich hierdoor beter concentreren. Vooral voor kinderen die niet stil kunnen zitten, kan een skippybal helpen om beter op te kunnen letten. Vraag dus zeker eens bij de leraren van jouw kleintjes na of jouw drukke kind eens mag proberen om een poosje op een skippybal te zitten. Daarnaast hebben de kinderen ook een beter houding, omdat ze gedwongen worden hun rug recht te houden. Laat ze dus ook vooral thuis tijdens het televisiekijken op de skippybal zitten. Je zult merken dat ze veel beter op letten en meteen lekker rustig zijn. Koop er eventueel ook eentje voor jezelf, zodat jullie samen kunnen wiebelen en springen!

Skippybal kopen

Wil je een kleine of grote skippybal kopen? Dan bij je bij Top1toys aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een aantal skippyballen in ons assortiment, zodat je precies vindt wat je voor je kind zoekt. Met een leuk thema of effen, we hebben het beide. Bestel hem online of kijk in welke winkels bij jou in de buurt de skippybal op voorraad is. Wil je graag nog meer speelgoed bestellen? Doe dit dan meteen, omdat je vanaf een besteding van €19,99 gratis verzending krijgt. Stuitert jouw kind al helemaal van de opwinding om de skippybal te ontvangen? Goed nieuws, want bestel hem vandaag en heb de skippybal morgen al in huis!