Tienerpoppen

Producten 1-36 van 124

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 124

Pagina
Filter

Als je op zoek bent naar een leuke tienerpop voor jouw kind, maak dan snel kennis met het allerleukste assortiment van Nederland! Bij Top1Toys hebben we ruim 200 mooie varianten van de tienerpop. Zo hebben we poppen van Barbie, Disney, Harry Potter, Paw Patrol, enzovoorts. Genoeg om uit te kiezen, waardoor er gegarandeerd een leuke pop voor jouw dreumes bij zit. Ook leuk om cadeau te geven! Neem snel een kijkje in ons assortiment en ontdek welke tienerpop jouw kind het allerleukste vindt!

Soorten tienerpop

We hebben bij Top1Toys zoveel leuke varianten van de tienerpop! Neem rustig de tijd om alles eens door te scrollen en te kijken met welke pop jouw kind allemaal avonturen gaat beleven. Zo kun je bijvoorbeeld allemaal avonturen meemaken met de Barbie tienerpop koningin Elsa en haar trouwe paard Nok! Haar loyale metgezel kan galopperen en zwemmen, dus daar zijn allemaal leuke verhalen mee te verzinnen. Of organiseert jouw kleine de mooiste bruiloft met de leuke Barbie Bruidengom? Ken draagt zijn beste pak en heeft allemaal leuke accessoires zoals de bloemen, taart en ringen! Zo wordt het één groot feest! Met elke pop is er wel een spannend avontuur of een romantisch verhaal te bedenken.

Voordelen spelen met tienerpop

Los van dat het super leuk is om met een tienerpop te spelen, zitten er ook nog eens veel leerzame voordelen aan! Zo zouden poppen hersengebieden activeren die bezig zijn met de verwerking van sociale informatie. Dit zorgt ervoor dat jouw kind empathie leert en ontwikkelt. Met een tienerpop gaat dit sneller dan bijvoorbeeld een spelletje spelen op een tablet. Het zorgen voor poppen draagt bij aan het vergroten van het verantwoordelijkheidsgevoel van kinderen. Want de pop moet er natuurlijk wel goed verzorgd uitzien! Ook kunnen kinderen met poppen op een zelfstandige manier spelen, omdat ze nog ontzettend veel fantasie hebben. Zo voelen ze zich ook minder snel alleen, omdat ze altijd met hun vriendje kunnen kletsen en spelen.

Tienerpop kopen bij Top1Toys

Koop vandaag nog een leuke tienerpop bij Top1Toys en profiteer van al onze leuke voordelen! Als je bijvoorbeeld vandaag nog een bestelling plaatst voor 16:00 uur, dan zorgen we dat je producten de volgende werkdag al in huis zijn! Handig als je nog snel een cadeautje nodig hebt. Als je trouwens voor € 19,99 of meer besteld, dan zijn de verzendkosten voor onze rekening. Is jouw kind gek op poppen? Neem dan eens een kijkje bij al onze andere poppen. Een vraag over de pop of een algemene vraag? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail ons naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!