Knikkers

12 producten

Filter

12 producten

Filter

Knikkers

Ineens is het knikkerseizoen weer begonnen! Ben jij er al klaar voor? Rondom de knikkerpotjes wordt er fanatiek gestreden om de mooiste knikkers. Je hoopt dat je niet verliest, want dan ben je de knikker kwijt. Maar natuurlijk ga je altijd voor de herkansing. Toch moet je af en toe je knikker collectie aanvullen. Bekijk daarom alle knikkers bij Top 1 Toys en kies de knikkers die jij het allermooist vindt. Van kleine knikkers tot grote bonken – je vindt ze hier allemaal! En wil je thuis ook met de knikkers kunnen spelen? Bekijk dan ook eens al onze knikker banen die je zelf in elkaar kunt zetten.

De mooiste knikkers op 1 plek

Ben je op zoek naar een heleboel kleine knikkers om toe te voegen aan je knikkerzak of zoek je juist een aantal hele grote? Wat je ook zoekt, je bent hier precies op de goede plek! We hebben namelijk heel veel soorten knikkers in onze webshop in de mooiste kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een verzameling verschillende knikkers of voor een zakje van eenzelfde kleur maar in verschillende afmetingen. Op die manier breid je jouw knikker collectie uit zoals jij dat wil. Dan kun jij weer op het schoolplein verschijnen en je vrienden uitdagen voor een spannend potje.

Je eigen knikker baan maken

Op onze website vind je naast knikkers ook de tofste knikker banen. Bouw je eigen knikker baan met de verschillende onderdelen uit ons assortiment en race met jouw knikkers naar beneden. Of maak er een wedstrijd van tegen je vrienden! Hoe hoog wordt jouw knikker baan? En bouw je een knikkerbaan van hout of juist van plastic? Bekijk onze collectie voor alle mogelijke materialen om jouw knikker baan van te bouwen. Zorg er wel voor dat je knikkers koopt die over jouw knikker baan kunnen rollen en dat ze niet te groot zijn. Is jouw knikker baan helemaal af? Klaar voor de start? Rollen maar!

Knikkers kopen bij Top 1 Toys

Heb je een keuze gemaakt uit ons aanbod knikkers? Plaats dan snel je bestelling in onze webshop. Wanneer je voor 16:00 uur bestelt, ontvang je je aankoop de volgende dag al in huis! Voor vragen over onze knikkers en knikker banen kun je uiteraard altijd terecht bij onze klantenservice. We zijn op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur bereikbaar voor al je vragen en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Dus voeg nu je favoriete knikkers toe aan je winkelmandje en bestel vandaag nog!