Werkbank / Gereedschap

9 producten

Filter

9 producten

Filter

Als jouw kind gek is op klussen, koop dan nu een werkbank voor een kind bij Top1Toys! We hebben super leuke producten als het gaat om klussen. Denk aan een volledige werkbank voor een kind, handschoenen, decoupeerzaag, gereedschapskist of een boormachine. Nu kan jouw kleine veilig papa of mama helpen tijdens alle benodigde klusjes in huis of in de tuin. Mocht je bijvoorbeeld in een verhuizing zitten, kan de dreumes op zijn of haar manier ook leuk meehelpen! Ontdek nu welke producten jouw kind het leukst vindt en bestel ze vandaag nog bij Top1Toys!

Voordelen klussen met werkbank kind

Niet alleen is klussen met een werkbank voor een kind heel leuk, het heeft ook andere leerzame voordelen! Zo kan hij of zij op een speelse manier dingen leren die ‘grote mensen’ doen. Dat helpt bij de ontwikkeling van het zelfvertrouwen. Ook is samen klussen goed voor de band met je kind. Zo kun je namelijk werken aan iets waarvan je later kunt zeggen dat je dat samen hebt gedaan. Ondertussen is het natuurlijk ook heel leuk om gezellig te kletsen. Verder is het goed voor de motoriek van een kind. Zo zie je maar dat een speelgoed werkbank voor een kind leuk en nuttig is!

Producten die horen bij een werkbank kind

Alleen een lege werkbank voor een kind is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom verkopen we bij Top1Toys ook allemaal leuke en handige apparaten die het klussen net echt maken! Zo kan een gereedschapskist niet ontbreken bij de benodigdheden van een klusser. Met een figuurzaag, hamer en schroevendraaiers kan jouw kind alle karweitjes snel uitvoeren. Of gaat jouw dreumes aan de slag op een bouwplaats met een speelgoed decoupeerzaag? Zo kan hij of zij stukken hout in stukken zagen en een echte hulp zijn!

Werkbank kind kopen bij Top1Toys

Staat jouw kind al te popelen om jou te helpen bij alle klusjes in huis? Bestel dan nu alle benodigde producten voor een speelgoed werkbank voor een kind. Om de dreumes zo snel mogelijk blij te maken, verzenden wij alle bestellingen die voor 16:00 uur worden geplaatst de volgende werkdag al. Als je een bestelling plaatst die € 19,99 of meer waard is, dan zijn de verzendkosten voor onze rekening. Is jouw kind gek op het nadoen van beroepen? Neem dan eens een kijkje op onze rollenspel pagina. Bestellen bij Top1Toys is trouwens heel eenvoudig: plaats de producten in je winkelmand en reken af met jouw gewenste betaalmethode. Heb je vragen over de werkbank voor een kind, of over een van onze producten? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail ons naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!