Toet Toet Auto's

We zijn trots op ons gehele assortiment, maar één van de topmerken is wel VTech. Het merk staat onder andere bekend om de VTech Toet Toet Auto’s en de bijpassende Toet Toet Garage. De kleurrijke en interactieve speelgoedlijn van VTech is speciaal ontworpen voor jonge kinderen en biedt urenlang speelplezier en leerzame ervaringen.

26 producten

Filter

26 producten

Filter

Toet Toet Auto’s: plezier en educatie in één

VTech is een toonaangevend merk in educatief speelgoed en staat bekend om het combineren van plezier en leren. De Toet Toet Auto’s collectie is hier geen uitzondering op. Deze schattige en vrolijke voertuigen brengen de wereld van de auto’s tot leven bij jonge kinderen. Met het gehele assortiment zoals de Toet Toet Garage in combinatie met de wegdelen én natuurlijk alle bijpassende auto's, creëer je een educatief dorp in de speelkamer.

Een leerzame speelwereld met de Toet Toet Garage

De Toet Toet Garage is een van de meest geliefde speelsets in de VTech Toet Toet collectie. Het zorgt voor een fantasierijk spel, wat de ontwikkeling van je kind stimuleert. De Toet Toet Garage is voorzien van interactieve sensoren die reageren wanneer er auto’s langsrijden. Dit betekent dat zodra je kind de voertuigen in de Toet Toet Garage verplaatst, er allerlei leuke geluiden, liedjes en zinnetjes worden geactiveerd. Aan de hand van deze lijn kunnen kinderen kleuren, cijfers en vormen leren terwijl ze spelen met de VTech auto’s.

VTech staat bekend om zijn hoogwaardige en duurzame speelgoed. De Toet Toet Garage is stevig gebouwd en kan tegen een stootje, zodat kinderen er langdurig van kunnen genieten. Daarnaast ligt de focus op de veiligheid van kinderen. De materialen en elektronica die in de auto’s en Garage wordt gebruikt, voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Meer dan alleen Toet Toet Auto's

In de Toet Toet Auto’s collectie is de Toet Toet Garage erg gewild, maar hier zijn natuurlijk wel auto’s voor nodig om er uitgebreid mee te kunnen spelen. De interactieve auto’s hebben een eigen persoonlijkheid en naam. Druk op de knipperende gezicht-toets van iedere auto om een vrolijke reactie te activeren die past bij hun karakter. De speelsets bevatten magische sensoren die de auto’s kunnen onderscheiden en herkennen. De auto’s reageren hierop met vrolijke reacties. Daarnaast zorgen de bewegende onderdelen aan de auto’s voor extra speelplezier. Met een actie-toets activeer je vrolijke reacties en bewegingen.

Maak je gehele Toet Toet dorp compleet met de bijpassende auto’s, de Toet Toet Auto Garage en andere accessoires zoals de Brandweerkazerne en Toet Toet Auto Wegdelen.

Smoby speelhuis kopen bij Top1Toys

Kom gezellig langs in een van onze winkels. Je kan je Toet Toet Auto's of andere artikelen ook eenvoudig online bestellen. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16:00 uur, dan ontvang je ‘m de volgende werkdag al. Handig voor als je op zoek bent naar een last minute cadeautje. Bij een besteding van €19,99 of meer, betaal je geen verzendkosten.