Radiografisch

Producten 1-36 van 115

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 115

Pagina
Filter

Radiografisch bestuurbare auto’s, kortweg RC auto’s, zijn auto’s die je vanaf een afstandje bestuurt met een controller of afstandsbediening. Sommige auto’s zijn snelheidsmonsters, terwijl buggy’s en monstertrucks gebouwd zijn om off-road te gaan. Speelgoeddrones en helikopters zijn niet meer alleen het speelgoed voor volwassenen. Er zijn ook drones voor kinderen die eenvoudig te besturen zijn voor kinderen die het hogerop willen zoeken. Benieuwd naar onze bestuurbare auto’s? Je vindt ze op deze pagina!

Bestuurbare auto’s

Een radiografische auto is het speeltje voor jong en oud. Daarom hebben wij een ruim assortiment met diverse auto’s samengesteld. Wat heeft jouw voorkeur? Wil je graag op afstand de auto besturen? Kies dan voor de afstand bestuurbare auto uit ons assortiment. Je kunt een mooie route rijden met de radiografische bestuurbare auto. Wij beschikken over een Lamborghini Veneno, Auto Carrera Red Bull, diverse buggy’s, een jeep of monstertruck. Natuurlijk is er nog veel meer te vinden. Neem jij ook een kijkje?

Voordelen van Top 1 Toys

Bestel jouw bestuurbare auto nu bij Top 1 Toys en profiteer van vele voordelen. Wanneer je dit op een werkdag voor 16:00 uur bestelt, dan ontvang je de bestuurbare auto al de volgende werkdag in huis. Bij een minimaal bedrag van €20,- vervallen de verzendkosten, dus bekijk ook nog eens de rest van ons speelgoed. Al bijna 20 jaar staat Top 1 Toys garant voor service, advies en kwaliteit. Een radiografische auto koop je daarom bij Top 1 Toys!

Meer weten over bestuurbare auto’s

Meer weten over deze coole bestuurbare auto’s? Dan kun je nu contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan voor iedereen klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Vervolgens kun je de gaafste bestuurbare auto uitkiezen en online bestellen via onze webshop. Leuk vooruitzicht dat je binnenkort de auto thuis bezorgd krijgt!