Bijtringen

Bijtringen kunnen een baby verlichting geven tijdens het doorkomen van de tandjes. Daarnaast is het leuk en leerzaam speelgoed voor ze.

7 producten

Filter

7 producten

Filter

Een bijtring geeft een baby verlichting tijdens het doorkomen van de tandjes. Jonge kinderen moeten er in eerste instantie namelijk aan wennen dat de natuur ze iets gegeven heeft die ze helpt bij het eten. Een bijtring helpt een kind te oefenen met het gebruiken van deze tanden. Elke bijtring heeft namelijk een wat zachtere structuur, wat het risico doet verlagen op het afbreken van tanden.

Een bijtring is niet alleen bedacht om kinderen leren om te gaan met de tanden, maar fungeert ook als baby- en peuterspeelgoed dat ter vermaak dient. Bij Top1Toys bestel jij jouw favoriete bijtring online, maar je kunt ook gerust in één van onze winkels langskomen om hem direct in je bezit te krijgen.

Bijtring baby van Vtech

Vtech, een merk dat niet meer weg te denken is in de speelgoedsector, heeft 2 varianten van de bijtring voor de baby in ons rijke assortiment. De Vtech Bijtring Nijlpaard is één van de twee opties die je daarbij hebt. Deze bijtring heeft een ‘fluffy’ voorkomen en voelt zijdezacht aan. Heerlijk om mee te knuffelen! De twee poten van de nijlpaard zijn gemaakt van rubber, waardoor je baby niet hoeft te sabbelen aan de oortjes van textiel en zo geen pluisjes in de mond krijgt.

Deze bijtring voor de baby beschikt ook over pootjes die een rammelend geluid maken. Dit komt omdat er kleine korreltjes gestopt zijn in de poten, wat de bijtring een speels karakter meegeeft. Daarnaast is de bijtring voor baby uitgerust met een elektronische knop. Na het indrukken hiervan maakt de nijlpaard een vrolijk geluid, die hoe dan ook een lach zal opwekken bij je kind.

Baby bijtring onderhouden

Speeksel bevat tal van bacteriën en je kunt je vast voorstellen dat deze zich ook gaan nestelen op de baby bijtring bij het gebruik ervan. Daarom is het belangrijk om de bijtring goed te onderhouden. Dit kun je op verscheidene manieren aanpakken. Een van de methodes is om de rubberen delen van de bijtring af te spoelen met water en zeep. Doe je dit namelijk niet, dan bestaat er een kans dat er schimmelvorming optreedt en dit kan schade toebrengen aan je kind. Maak bij voorkeur gebruik van lauwwarm water en handzeep.

Een ander punt dat je in acht moet nemen, is dat je de bijtring niet in de vriezer legt om hem koel te laten worden voor de lippen. De elementen kunnen dan zo koud worden, dat ze schade toebrengen aan de kwetsbare lippen van je kroost als hij of zij erop sabbelt. In de koelkast mag het dan weer wel.

Bijtring kopen

Weet je na het lezen van deze pagina zeker dat je een bijtring kopen wilt? Plaats dan je bestelling in onze webshop. Snelle verzending kenmerkt onze service, doordat wij bestellingen voor 16:00 vandaag nog verwerken. Indien je nog vragen hebt over het kopen van de beste bijtring voor je kind, kun je je vragen aan de klantenservice stellen.