Huishouding

14 producten

Filter

14 producten

Filter

Met het schoonmaak speelgoed van Top1Toys kan jouw kind gezellig meehelpen in de huishouding. Misschien gaat hij of zij je wel helpen met kleren strijken met het speelgoed strijkijzer op een strijkplank. Of misschien blinkt jouw huis wel doordat jouw kleine het zo schoon heeft gemaakt met de stofzuiger voor kinderen. Met het schoonmaak speelgoed kan jouw zoon of dochter alvast een klein beetje oefenen in de huishoudelijke taken. Helemaal klaar met opruimen? Dan kunnen jullie gezellig een kopje koffie drinken uit de speelgoedkoffiemachine! Bekijk nu het ruime assortiment met schoonmaak speelgoed en ontdek welk klusje jouw kind het leukste vindt om te doen.

Doe de was met schoonmaak speelgoed

Een van onze geweldige producten is Mijn Eerste Wasmachine. Als jouw zoon of dochter bijvoorbeeld een knuffel heeft waar graag mee wordt gespeeld in de tuin, dan kan die vast wel een wasbeurt gebruiken. Open het deurtje, doe de was erin en de deur weer dicht. Net echt! Samen kun je zogenaamd wasmiddel in het laatje doen. Als laatste kun je de knop naar het juiste aantal graden zetten en zet de wasmachine aan. Een kind kan de was doen! Dit schoonmaak speelgoed kan ronddraaien, geeft licht en maakt geluid. Leuk om samen te doen met papa of mama.

Helpen afwassen met schoonmaak speelgoed

Als jouw kind graag helpt in de keuken, dan kan dat nu ook met onze leuke servies- en afwasset! Hiermee kan de kleine jou eindeloos helpen met kokkerellen en (denkbeeldige) gerechtjes maken voor de hele familie. Als iedereen lekker gegeten heeft kan je met dit schoonmaak speelgoed net doen alsof je samen gaat afwassen. Gezellig met een muziekje maken jullie zo weer alles schoon!

Schoonmaak speelgoed kopen bij Top1Toys

Is jouw kind helemaal enthousiast over het schoonmaak speelgoed? Dat snappen we helemaal bij Top1Toys, want wij hebben ook de allerleukste spullen voor kinderen om te helpen in de huishouding. Als jouw kind staat te popelen om schoonmaak speelgoed, dan hebben we goed nieuws. Als je vandaag nog een bestelling plaatst voor 16:00 uur, dan kun je het de volgende werkdag al bij jou thuis verwachten. Je kunt heel makkelijk via onze webshop je favoriete producten kopen met jouw gewenste betaalmethode. Is je bestelling € 19,99 of meer waard? Dan zijn de verzendkosten voor ons. Is jouw kind ook gek op het nadoen van beroepen zoals politie, brandweer of dokter? Neem dan eens een kijkje op onze rollenspel pagina. Als je een vraag hebt, dan kun je ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur bereiken op het telefoonnummer 085-7921897 of mailen naar klantenservice@top1toys.nl. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!