LEGO - Star Wars

Leer de Force te beheersen met de LEGO® Star Wars speelsets! Beleef intergalactische avonturen met je favoriete voertuigen, starships, personages en coole planeten. Van Jango Fett tot Jyn Erso, van TIE Fighters tot turbo lasers: in de LEGO Star Wars sets vind je alles wat je nodig hebt om de hevige strijd tussen goed en kwaad na te spelen.

Producten 1-36 van 38

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 38

Pagina
Filter

Al sinds 1999 heeft LEGO een langlopende samenwerking met de makers van de films. De makers hebben zowel elementen oudere films zoals The Phantom Menace en Attack of the Clones aan de sets toegevoegd, maar ook figuren uit The Last Jedi en The Rise of Skywalker vind je terug in de doosjes. May the Force be with you!

Helmen van Star Wars helden

Jonge Star Wars fans zijn helemaal idolaat van de personages uit de verschillende films, omdat ze heldenrollen op zich nemen. Tussen de LEGO® Star Wars speelsets vind je daarom onder andere helmen, zoals deze gedragen zijn door de hoofdrolspelers. Bij Top1Toys zijn de volgende helmen van Star Wars helden verkrijgbaar:

  • Darth Vader: Eerder bekend als Anakin Skywalker, die als Jedi verleid werd door de duistere kant van de Force. Als Darth Vader is hij een gevreesde Sith Lord, met een kenmerkend zwart masker en cape.
  • Luke Skywalker: Luke Skywalker is net zoals zijn vader (Anakin Skywalker) een Jedi. Hij was een belangrijke figuur in het verslaan van de Sith en het herstellen van vrede in het sterrenstelsel. Hij staat bekend om zijn vastberadenheid en moed.
  • Commander Cody: een Clone Trooper-commandant die diende onder Jedi General Obi-Wan Kenobi tijdens de Clone Wars. Hij stond bekend om zijn loyaliteit aan de Republiek en zijn tragische betrokkenheid bij de uitvoering van Order 66.
  • The Mandalorian: The Mandalorian verwijst naar meerdere personages uit de Mandaloriaanse cultuur, maar vaak wordt het specifiek geassocieerd met Din Djarin, de hoofdpersoon uit de gelijknamige serie. Hij is een bounty hunter met een strikt eergevoel en draagt de kenmerkende Mandalorian-pantsering.
  • Captain Rex: Een Clone Trooper-captain die diende onder Anakin Skywalker tijdens de Clone Wars. Hij staat bekend om zijn vaardigheden in gevechten en zijn sterke band met zijn mede-Clones, vooral met Ahsoka Tano.
  •  

De beste Star Wars LEGO sets

Het nabouwen van voertuigen, de één nog spectaculairder dan de ander, is eveneens mogelijk bij Top1Toys. De beste Star Wars LEGO sets vind je hieronder:

Star Wars LEGO sets kopen

Bij Top1Toys vind je een ruime selectie van meer dan 35 verschillende LEGO Star Wars sets die garant staan voor eindeloos bouw- en speelplezier. Met de mogelijkheid tot gratis verzending vanaf 24.99 euro wordt het nog aantrekkelijker om jouw favoriete sets in huis te halen. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden de ontelbare uitbreidingsmogelijkheden je de kans om jouw eigen Star Wars universum te creëren. Bovendien kun je het uitgebreide aanbod per winkel bekijken, waardoor je altijd precies vindt wat je zoekt. Ontdek de grenzeloze avonturen die LEGO Star Wars te bieden heeft bij Top1Toys!