Beren knuffels en pluche

5 producten

Filter

5 producten

Filter

Bijna iedereen is opgegroeid met een knuffelbeer of teddybeer. Je vindt ze dan ook in bijna alle soorten en maten. Zo zijn er kleine gekleurde teddyberen en grote knuffelberen van een meter hoog! Het maakt niet uit welke knuffel je kiest, want ze zijn allemaal leuk om te geven of te krijgen! Je kunt niet alleen zelf knuffelen met een beer, maar er natuurlijk ook mee spelen. Verzin de leukste verhalen met een beren knuffel in de hoofdrol. Hier kun jij je vast elke dag weer mee vermaken. En als de beren knuffel moe is? Dan kunnen de knuffel beer in jouw armen slapen. Benieuwd naar ons assortiment met beren knuffels? Je vindt het hier.

Een ruim assortiment met beren knuffels

In ons assortiment vind je diverse beren knuffels, zodat iedereen een knuffel naar wens kan uitkiezen. Van een leuke Panda Baboo, een tijger of een leeuw: wij bieden het je allemaal. Zo kun jij ook met verschillende knuffels een leuk fantasieverhaal uitbeelden. Wil je liever een zacht baby knuffeltje met licht en geluidjes om heerlijk in slaap te vallen? Dan hebben wij een beertje op batterijen die zachtjes een liedje speelt. Een XXL knuffelbeer mag natuurlijk ook niet ontbreken tussen jouw verzameling met knuffels.

Bestel bij Top 1 Toys

Een pluche beer gevonden? Dan kun je dit nu bestellen via onze website. Vul je winkelmandje met alle speelgoedartikelen die je graag wilt en wij gaan voor jou aan de slag. Zorg ervoor dat je je bestelling op een werkdag hebt geplaats voor 16:00 uur, want dan ontvang je de bestelling al de volgende werkdag in huis. Je hoeft dus niet lang te wachten voordat je kunt knuffelen met diverse knuffels.

Beren knuffel kopen

Een pluche beer is natuurlijk iets wat je in huis moet hebben. Haal dit dan ook nu in huis of bestel dit als cadeau en verras iemand anders met een beren knuffel. Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze service? Raadpleeg dan nu onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.