LEGO - City

Kom je voor je rust, dan kun je beter maken dat je wegkomt in LEGO City. Hier is het namelijk nooit stil. Het stadspark van LEGO City is sterk aan vernieuwing toe en daarom rijden de graafmachines af en aan om deze plek weer geliefd te maken. Op het nabijgelegen circuit vindt de GP van Lego City plaats, waar de coureurs hun ´laps´ zo snel mogelijk proberen af te leggen. Tegelijkertijd is het gejoel uit de Stuntshow Arena zo luid, dat duidelijk hoorbaar is dat er een evenement gaande is in LEGO City.

Producten 1-36 van 80

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 80

Pagina
Filter

De diversiteit aan speelgoedsets maakt LEGO City tot een geliefde speelgoedlijn onder LEGO fanaten. We verrijken ons assortiment continu met nieuwe doosjes! Het actuele aanbod vind je hier.

LEGO Stad: een metropool boordevol voertuigen

LEGO Stad is gigantisch! En daarom kost het je aardig wat tijd om van A naar B te komen. Bof jij even dat er een karrenvracht aan voertuigen voor je klaarstaan, zodat je nooit te laat aankomt op plaats van bestemming.

LEGO Sportwagen

Rijd jij in de sportwagen van LEGO, dan zijn je hielen het enige wat de andere weggebruikers zullen zien. Deze knalgele sportwagen is helemaal futureproof, doordat hij volledig elektrisch rijdt. En is de accu leeg, dan zorgt het meegeleverde laadstadion ervoor dat je snel weer LEGO City in kunt trekken.

Hogesnelheidslijn

De file in LEGO Stad is werkelijk ondoenlijk vandaag. Gelukkig bieden de nationale spoorwegen van LEGO een passend alternatief met de hogesnelheidslijn. De trein raast lekker door over het spoor en heeft geen last van andere voertuigen. Verleng het spoor van de hogesnelheidslijn ook door extra rails aan te schaffen!

Stuntmotor

Ben jij een begenadigd bestuurder? Steel de show met één van de stuntmotoren van LEGO. De stuntmotoren worden in stoere kleuren geleverd. Zo ben je goed zichtbaar op de stuntmotor in LEGO stad!

Lego City: een stad vol functies

Met de Lego City sets van Top1Toys kun jij een geheel eigen Lego stad maken. Je begint klein, maar kunt snel uitbreiden door verschillende sets van Lego City te kopen. De verschillende sets van Lego City hebben allemaal een verschillende functie. Zo houden de Lego City politie- en brandweer sets de stad veilig van criminelen en ander gevaar. Een stad kan natuurlijk niet zonder deze helden. Doordat de stad aan het water ligt, heeft Top1Toys ook verschillende Lego City sets voor aan het water. Wat te denken van verschillende boten en een strandwacht. Alles moet natuurlijk wel rustig verlopen. Is de vakantie aangebroken? Reis dan naar de mooiste bestemmingen met de Lego City camper of haal een ijsje bij de ijswagen.

Lego City kopen bij Top1Toys

Wil jij Lego kopen? Dan ben je bij Top1Toys aan het goede adres. Met de vele verschillende sets zit er altijd wel een Lego City aanbieding bij. Zo kun jij voor een uitstekende prijs Lego City kopen. Dit doe je snel en eenvoudig via onze website. Plaats de Lego City sets in het winkelmandje, reken veilig af en wij verzenden de sets zo snel mogelijk naar jouw adres! Bestel je jouw Lego City voor 16:00 uur? Dan kun jij de volgende dag al beginnen met spelen!

Heb jij nog vragen over ons assortiment van Lego City of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen jou graag verder!