Party & Co

5 producten

Filter

5 producten

Filter

Party & Co is een spel dat geheid zorgt voor veel gezelligheid en lachen. Op feestjes en spelletjesavonden is dit een spel dat niet kan missen. Met verschillende opdrachten als uitbeelden en tekenen blijf je actief bezig met het spel. Het spel heeft vijf verschillende opdrachten die binnen 30 seconden uitgevoerd moeten worden. Red jij het binnen deze tijd en ben jij als eerst bij de finish? Dan win jij het spel!

Met speel heeft meer dan 2.000 opdrachten en vragen. Party & Co is geschikt voor spelers vanaf 14 jaar oud. Om het spel te kunnen spelen moet je minimaal 3 spelers hebben. Het spel kan met maximaal 20 spelers gespeeld worden. Een leuke spel voor een feestje of spelletjesavond is het dus wel!

Party & Co voor de hele family

Party & Co Family is te spelen met spelers vanaf 8 jaar oud. Het knotsgekke familiespel zorgt voor veel plezier aan tafel. Teken jij de mooiste tekeningen die snel geraden worden? Beeld jij de beste verbeeldingen uit? Of beantwoord jij de vragen het snelst goed? Dan zet jij met jouw team snelle stappen richting de finish. Party & Co Family is een feestje voor de hele familie. Soms moet je ook geluk hebben met het spelen van spelletjes. Bij Party & Co Family heb je het vaak wel zelf in de hand. Met jou beste talenten kun jij het verschil maken! Combineer leuke teams bij elkaar, verdeel jong en oud eerlijk en zet stappen vooruit. Party & Co kan je de hele avond spelen en het zorgt gegarandeerd voor een hilarische avond. Laat je helemaal meeslepen in het spel en wordt fanatiek om te winnen. Jouw winnaarsmentaliteit staat voorop en heb je nodig om dit fantastische spel te winnen!

Blijven uitdagen met Party & Co

In ons assortiment hebben wij verschillende edities van Party & Co. Neem bijvoorbeeld Party & Co Original Jubileum of Party & Co Ultimate. Hiermee worden opdrachten nog uitdagender en blijft het uren lang leuk om te spelen. Speel je het liever met het gezin vol jonge kinderen, dan is de Party & Co junior editie de perfecte editie voor jou. Kinderen leren omgaan met winnen en verliezen, leren nieuwe woorden en leren spelen met anderen. Op deze manier wordt leren leuk!

Party & Co als cadeau

Ben je op zoek naar een cadeau maar weet je niet zeker of Party & Co het juiste cadeau is om te geven? Kijk dan bij onze cadeauvinder of een van de ander JUMBO spellen. Onze cadeauvinder geeft met een paar simpele stappen een selectie aan cadeaus weer. Vul in voor wie het is, onder welke categorie het moet vallen en hoeveel je ervoor uit wil geven. Top1Toys geeft met deze gegevens een kleine selectie weer. Zo hoef je niet de hele website af om het juiste cadeau voor de juiste gelegenheid te vinden!

Vragen?

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Ze helpen je graag met het vinden van de juiste informatie of het beantwoorden van de vragen!