Bordspellen

Gezellig een spelletje spelen met vrienden of met je familie? Wij van Top1Toys snappen dat helemaal en hebben daarom een brede collectie aan bordspellen. Van Monopoly tot Catan en van Ticket to Ride tot Mens Erger Je Niet. Welk bordspel ga jij spelen? Onze uitgebreide collectie bordspellen vind je hier!

Producten 1-36 van 61

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 61

Pagina
Filter

Bordspellen lenen zich uitstekend voor vrienden of gezinnen die een middag of avond vrij hebben. Met bordspellen ben je namelijk vaak wel een poosje zoet. Voor je het weet ben je zo een uur of zelfs een paar uur verder. Maar je hebt ook bordspellen die wat korter duren, dus laat je vooral niet afschrikken! Jouw volgende spelletjesavond begint bij ons.

Top1Toys heeft een brede collectie aan bordspellen. Van Monopoly tot Catan en van Ticket to Ride tot Hitster. Welk bordspellen ga jij spelen? Bekijk hier ons assortiment!

Leuke bordspellen van 15 minuten tot 30 minuten

Omschrijven anderen jou als een ‘Jantje Ongeduld’ en heb je een matige aandachtscurve? Dan introduceren we graag leuke bordspellen van 30 minuten tot 1 uur. Er zijn namelijk tal van leuke bordspellen waarvoor je geen uren aan tafel hoeft te zitten.

 • Ganzenbord: welke gans haalt als eerste de eindstreep? Het is allemaal afhankelijk van de brug, herberg, put of doolhof. Dwaalt jouw gans af of blijft hij ergens plakken? Dan is de kans aanwezig dat andere ganzen voorbijgaan!
 • My City: bij My City tover je het grasveld om in een stad, die volgebouwd kunnen worden met woningen, openbare gebouwen en bedrijven. Degene met de meeste ontwikkelingspunten, wint het spel!
 • Nova Luna: hoe zou jij je toekomst vormgeven als je er invloed op had? Bij Nova Luna moet je het iedere ronde bepalen aan de hand van de maan. Denk een goede strategie uit om je tegenstanders de baas te zijn

Wat zijn de beste bordspellen voor kinderen?

De beste bordspellen voor kinderen zijn makkelijk te begrijpen, met het hele gezin te spelen en duren niet de hele avond. Rummikub is zo’n type spel. Rijtjes maken, rijtjes breken, rijtjes koppelen: het is goed opletten bij dit spel! En ook Keezen staat niet voor niets in dit rijtje met beste bordspellen. Keezen vertoont gelijkenissen met ‘Mens Erger Je Niet’ én ‘Pesten’. Het beste van beide dus!

Kenmerken van bordspellen

Zoals gezegd duren bordspellen vaak langer dan bijvoorbeeld kaartspelletjes. Daardoor zit er ook meer diepgang in en moet je vaak strategisch spelen en bewust nadenken over je zetten, om er later in het spel profijt van te hebben. Koop je bij Monopoly bijvoorbeeld wel of niet de stad waar je op bent gekomen. Sla je bij Levensweg links- of rechtsaf? Of koop je bij Catan deze beurt een straat of wacht je nog een rondje af met het risico dat je meer dan 7 kaarten hebt en de struikrover wordt gegooid? Iedere keus die je maakt kan het verdere verloop van het spel beïnvloeden. Daarbij moet je natuurlijk vaak ook wel een beetje geluk hebben. Veel bordspellen werken met dobbelstenen. Die kun je nu eenmaal niet beïnvloeden, dus moet je soms hopen op een goede worp.

Populaire gezelschapsspellen in 2024

Vanzelfsprekend houdt Top1Toys in de gaten wat populaire gezelschapsspellen zijn, zodat je altijd bij ons terecht kan voor een upgrade van je persoonlijke collectie. Hieronder lichten we een aantal populaire gezelschapsspellen voor je uit:

 • Paleo: Paleo is een coöperatief bordspel waarin spelers prehistorische stammen leiden. Ze moeten samenwerken om te overleven door voedsel te verzamelen, onderkomens te bouwen en uitdagingen te overwinnen, terwijl ze door een tijdlijn van gebeurtenissen navigeren. Het spel biedt een meeslepende ervaring waarin spelers hun stam laten evolueren in een gevaarlijke prehistorische wereld.
 • El Dorado: El Dorado is een bordspel waarin spelers op een expeditie gaan om de legendarische stad El Dorado te ontdekken. Ze moeten een team van avonturiers samenstellen en gebruikmaken van kaarten om door de jungle te reizen, obstakels te overwinnen en schatten te verzamelen. Het doel is om als eerste El Dorado te bereiken.
 • Dixit: Dixit is een creatief bordspel waarbij spelers afbeeldingen interpreteren en verhalen vertellen. Elke speler heeft een set prachtig geïllustreerde kaarten en kiest er een zonder deze aan anderen te tonen. Ze beschrijven vervolgens de afbeelding met een woord, zin of geluidseffect.

Bordspellen top 10

Zoek je leuke bordspellen voor je volgende spelletjesavond? Bekijk dan eens onze populaire bordspellen top 10. Wie weet staat er een spel tussen dat je nog niet kent en graag eens wilt uitproberen! Veel mensen vinden het heerlijk om een gezellige spelletjesavond met vrienden of familie te houden. Onder het genot van een lekker hapje en drankje de strijd met elkaar aangaan – wordt het een ontspannen avond of wordt iedereen fanatiek en doet er alles aan om te winnen?

 1. De kwakzalvers van Kakelenburg
 2. (Mevr.) Monopoly
 3. Camel Up
 4. Ticket To Ride
 5. Mens Erger Je Niet
 6. Pandemic Rapid Response
 7. Cluedo
 8. Wingspan
 9. Levensweg
 10. Scrabble

Bordspel kopen

Ben je geïnspireerd geraakt om een nieuw bordspel te kopen? Je vindt de beste bordspellen bij ons. Scrol door de verschillende bordspellen heen of sorteer ze op bepaalde filters. Heb je vragen over onze spellen? Neem dan contact met ons op. Bestel je nieuwe bordspel gauw, zodat het spelen kan gaan beginnen. Welk spelletje gaan jullie ontdekken?