Kinderspellen

Producten 1-36 van 97

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 97

Pagina
Filter

Als er een combinatie is die goed werkt zijn het kinderen en spelletjes! Het is voor hen leuk om te doen met jou als ouder of verzorgende, hun broertjes of zusjes, of natuurlijk met een groepje vrienden. En omdat Top1Toys ook gek is op het spelen van spelletjes, hebben we een uitgebreid assortiment samengesteld met spelletjes voor kinderen. Het is trouwens niet alleen heel leuk om te doen, spelletjes voor kinderen bevorderen ook de ontwikkeling. Alleen maar meer redenen om kinderen vaker spelletjes te laten spelen!

Volwassen spelletjes voor kinderen

Hoewel kinderen snel leren, zijn sommige spelletjes nog te moeilijk. Het kan ontzettend frustrerend zijn als ze bijvoorbeeld met jullie spelletje willen meedoen, maar dat het echt nog iets te lastig is om uit te leggen. Geen zorgen! Top1Toys heeft van best veel spelletjes een junior variant. Deze spelletjes voor kinderen zijn aangepast en wat makkelijker gemaakt. Ideaal, want dan kunnen jullie met het hele gezin spelen! En zoals we al zeiden, kinderen en spelletjes zijn een goed recept voor gezelligheid!

Kinderen spellen voor alle leeftijden

Zoek je echt naar spelletjes voor een specifieke leeftijd? We hebben veel spelletjes voor kinderen vanaf 3 jaar of spelletjes voor kinderen vanaf 4 jaar. Op deze leeftijd kunnen kinderen zich al wat beter en langer concentreren op één ding. Ook voor het uitleggen van de spelregels is dat wel erg handig. Soms ligt de leeftijd nog iets hoger, bijvoorbeeld bij 4 Op ‘n Rij, omdat er niet nog wel een beetje verstikkingsgevaar is met de kleine onderdelen.

Nog meer voordelen aan spelletjes met kinderen

Het spelen van spelletjes is niet alleen een leuk tijdverdrijf, maar ook enorm leerzaam! Kinderen steken inhoudelijk natuurlijk veel op, maar er zijn nog meer voordelen:

  • Geduld: Kinderen zijn soms wat ongeduldig. Spelletjes spelen met kinderen kan het geduld wat trainen, bijvoorbeeld doordat ze op hun beurt moeten wachten.
  • Leren verliezen: De grootste frustratie is natuurlijk verliezen. Het is niet erg als je kind fanatiek is, maar hierdoor leert het ook met tegenslagen om te gaan!
  • Vooruitdenken: Bij sommige spellen moet je strategisch vooruitdenken, om te bepalen wat de volgende stap is.
  • Geheugen: De perfecte geheugentrainer! Dingen onthouden of uitrekenen komt vaak voor bij spelletjes voor kinderen.

Spelletjes voor kinderen kopen bij Top1Toys

Jullie favoriet al gevonden? We zorgen er graag voor dat je leuk tijdverdrijf voor die kleine vindt, dus blader eens rustig door ons uitgebreide assortiment! Plaats zo snel mogelijk nog een bestelling. Als je dat nog voor 16:00 uur doet, dan kunnen we er mogelijk voor zorgen dat je pakje morgen wordt geleverd. En als de producten in je winkelmandje een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan is het verzenden helemaal gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelletjes spelen is nog nooit zo leuk geweest als met de spellen van Top1Toys!