Reisspellen

21 producten

Filter

21 producten

Filter

Reisspelletjes zijn ideaal tijdens jullie vakantie met de hele familie! Vervelen jouw kinderen zich wel eens op de achterbank? Of wil je met je partner ‘s avonds bij de tent nog een activiteit doen? Reisspelletjes zijn hiervoor perfect. Wie gek is op spelletjes zal dit als de perfecte ontspanning zien. Ben je op vakantie dan is het doen van een spelletje een leuke tijdsbesteding. Het maakt niet uit waar je je bevindt: reisspelletjes in de auto, reisspelletjes in het vliegtuig of in de caravan. Op een regenachtige dag of 's avonds bij een lekker glaasje wijn of een biertje, een reisspelletje kan altijd!

Voordelen van kleine spelletjes

Het grootste voordeel van mini reisspelletjes? Boordevol plezier! Vooral wanneer je bagage al heel erg vol is, is het soms lastig om ook nog spellen mee te moeten nemen. Het formaat van onze kleine reisspelletjes zijn dan natuurlijk perfect. Het verschil met het normale formaat? Het speelbord is kleiner. Wanneer je het spel dus al kent, hoef je het niet opnieuw te leren spelen, maar kun je meteen gaan beginnen!

Reisspelletjes 2 personen

Zijn jullie gezellig met z'n tweetjes op vakantie? Dan zijn reisspelletjes voor 2 personen perfect! De hoeveelheid spelers is vaak vergelijkbaar met de normale editie. Sommige reisspellen zijn voor minder spelers geschikt dan het normale spel. Dit komt doordat het speelveld kleiner is, omdat het in een kleinere verpakking moet passen. Andere reisspellen zijn net als het traditionele spel alleen met 2 personen te spelen, denk daarbij aan Stratego en Wie Is Het. Je kunt er bij de aanschaf even op letten, maar vaak zal dit niet anders zijn.

Reisspelletjes kind

Reisspellen zijn voor kinderen en volwassenen te koop. Terwijl je sommige spellen zoals Rummikub of Qwirkle goed met het hele gezin kunt spelen, zijn er ook spellen specifiek voor jonge kinderen. De spellen vanaf 8 jaar en ouder zijn vaak voor zowel de kinderen als ook de volwassenen geschikt. Het spel is dan niet per definitie heel makkelijk, maar voor een kind vanaf 8 jaar te leren. Ook hierin is genoeg keus, zodat je ook voor een vakantie met alleen maar volwassenen een leuk reisspelletje zult vinden.

Tips van Top1Toys

We kunnen natuurlijk niet anders zeggen dan dat we al onze reisspelletjes ontzettend leuk vinden! Maar dat betekent dat er voor jou alleen maar meer keuze is en dat is natuurlijk weer lastig. Om je een beetje op weg te helpen zetten stellen we drie leuke spellen voor:

  • Stratego: Verover de vlag van de vijand! Dit klassieke spel draait volledig om tactisch aanvallen en goed verdedigen.
  • Qwirkle: Het doel is om de tegels met verschillende kleuren of symbolen met elkaar te verbinden en op deze manier punten te verdienen.
  • Geen Ja Geen Nee: Het perfecte reispelletje voor in de auto: stel elkaar vragen maar zorg ervoor dat je niets beantwoord met ‘ja’ of ‘nee’.

Reisspelletjes kopen bij Top1Toys

De perfecte reisspelletjes gevonden? Plaats zo snel mogelijk nog een bestelling. Als je dat nog voor 16:00 uur doet, dan kunnen we er mogelijk voor zorgen dat je pakje morgen wordt geleverd. En als de producten in je winkelmandje een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan is het verzenden helemaal gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Reisspelletjes spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het assortiment van Top1Toys!