Poppen met functies

11 producten

Filter

11 producten

Filter

Echte poppenouders mogen hun hart ophalen, want wat is er nou cooler dan een 'normale’ pop? Een pop die meer uitdaging biedt natuurlijk! Met een interactieve pop kan je nog beter spelen met jouw pop. De poppen met functies reageren op wat jij met ze doet. Zo kunnen interactieve poppen bijvoorbeeld huilen als ze honger hebben. Daarentegen kan jij de held in hun verhaal zijn door de honger weer te stillen door het geven van een flesje. Het spelen van kinderen met interactieve poppen stimuleert de sociale vaardigheden zoals empathie en communicatie. Op zoek naar een pop die verschillende functies heeft? Zoek niet verder! Neem een kijkje in ons assortiment.

Baby Born interactieve pop

Baby Born heeft goed ingespeeld op de wensen van kersverse poppenouders, door poppen op de markt te brengen met interactieve functies. Maar liefst dertien Baby Born interactieve poppen zijn er bij ons op de website te vinden! Ze variëren van poppenmeisjes die net naar de kleuterschool gaan tot aan net geboren poppenjongetjes. Zo kan je bijvoorbeeld de Baby Born interactieve pop ‘Baby Born pop Magic Girl 43 cm’ met maar liefst tien interactieve functies kiezen. Ze knippert met haar ogen, kan echte tranen laten als ze verdriet heeft of plassen in haar luier. Naast de geweldige functies waardoor je als poppenouder het gevoel hebt een échte baby in handen te hebben, komt de Baby Born interactieve pop ook nog eens met tien poppen accessoires, zoals een geboortebewijs!

De interactieve pop voor elke leeftijd

De interactieve poppen van Top1Toys zijn er voor alle leeftijd van poppenouders. Zo zijn er zelfs twee interactieve poppen te vinden voor de leeftijd van 0-12 maanden. Van 12-24 maanden kunnen poppenouders hun gezinnetje starten met de keuze uit maar liefst zeven poppen. In de leeftijdscategorie van 2-4 jaar zijn er 19 interactieve poppen beschikbaar. De interactieve poppen in deze leeftijdscategorie lopen uit van kleine speelgoed poppetjes naar baby’s van echt formaat.

Interactieve pop kopen bij Top1Toys

Poppenouders opgelet, want bij Top1Toys ben je voor de aanschaf van een interactieve pop aan het goede adres. Met ontzettend veel keuze, kan er bij jou binnen een werkdag een nieuwe interactieve pop in de wieg liggen. De levertijd van Top1Toys is namelijk maar één werkdag, mits je voor 16:00 uur de vorige dag hebt besteld. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, verzekeren wij een veilige betaling. Betalen is dan ook mogelijk met maar liefst negen verschillende betaalmogelijkheden. Wanneer jouw bestelling toch niet precies is wat je ervan had verwacht, schroom dan niet om je bestelling terug te sturen. Je hebt 30 dagen te tijd om te retourneren. Als je vragen hebt over jouw bestelling, de nieuwe pop of andere vragen, kan je altijd bij onze collega’s van de klantenservice terecht. Zij zijn te bereiken van 08:30 uur tot 17:00 uur.