Poppenwagens

10 producten

Filter

10 producten

Filter

Als jij erop uit gaat, loop je vaak met je pop aan de hand. Een poppenwagen of buggy zou erg handig zijn om je pop handig overal mee naar toe te nemen. Ga er in stijl op uit met je pop met de mooie poppenwagens van Top1Toys. Poppenwagens met verschillende functies als een reiswieg of poppenbuggy. Of misschien ben jij op zoek naar een poppenwagen met unicorns of een mooie roze poppenwagen. Wij snappen als de beste dat jij met trendy poppenwagen op pad wil gaan met je pop. Daarom hebben wij een breed assortiment aan poppenwagens in verschillende kleuren en formaten, en met meerdere functies. Op deze pagina vind je het gehele assortiment poppenwagens bij Top1Toys!

Poppenwagens voor twee poppen

Misschien heb jij niet één pop maar heb je een tweeling! Ook daar hebben wij geschikte poppenwagens voor. In de poppenwagens kun je maar liefst twee poppen meenemen en leuke dingen met ze gaan doen. Ga lekker met je pop wandelen, naar de speeltuin of neem je pop mee met boodschappen doen. De poppenwagens 2-zits zijn ook ideaal als een vriendinnetje langskomt en haar pop meeneemt. Zo kunnen jullie gezellig met z’n vieren op pad. De poppen zitten samen knus in de poppenwagen of poppenbuggy met twee zitjes en kunnen mooi om zich heen kijken.

Roze poppenwagen

Ga met je kleine op pad met de mooie roze poppenwagen met panterprint. Met deze roze poppenwagen loopt jouw kleine diva in stijl over straat met de pop. Zij steelt de show met deze prachtige poppenwagen die mooi is afgewerkt met gouden randjes. De roze poppenwagen met panterprint is makkelijk af te nemen met een vochtige doek en is geschikt voor poppen tot 46 cm. Er zijn ook meerdere effen roze poppenwagens in de collectie te vinden, als panterprint toch niet helemaal in de smaak valt.

Quinny poppenwagen 3-in-1

Er zijn poppenwagens die handig zijn voor dat wat ze horen te doen. In de poppenwagen kun je de pop meenemen, kan de pop lekker slapen of ontspannen onderweg. Maar de Quinny poppenwagen is een 3-in-1 poppenwagen die naast een poppenwagen nóg meer kan. Je kunt de Quinny poppenwagen makkelijk transformeren tot poppenbuggy. Zo kan de pop fijn rechtop zitten en voor zich uitkijken tijdens de wandeling. Je kan ook de Quinny poppenwagen transformeren tot reiswieg. Hierin kan de pop lekker in slaap vallen. Ideaal zo’n 3-in-1 poppenwagen die je op verschillende manieren kan gebruiken!

Poppenwagens kopen bij Top1Toys

Wij hopen dat je mooie poppenwagen hebt kunnen vinden voor je kind. Met keuze in kleuren, prints en meerdere functies voor je poppenwagen, is er altijd wel iets dat in de smaak valt. Bestel de poppenwagens gemakkelijk online. Als je bestelt voor 16:00 uur, heb je de producten morgen al in huis. En bij een bestelling van meer dan €19,99, hoef je geen verzendkosten te betalen. Heb je nog een vraag over de poppenwagens? Dan kun je onze medewerkers iedere werkdag bereiken tussen 08:30 uur en 17:00 uur.