Spionsets

15 producten

Filter

15 producten

Filter

Met de coole spionsets van Top1Toys wordt jouw kind misschien de nieuwe James Bond! Kruip, sluip en bespioneer met een verrekijker, walkietalkie of afluisterapparaat. Pas maar op, voor je het doorhebt weet jouw kind al jouw geheimen! Of misschien gaan jullie samen wel op avontuur en verzinnen de spannendste verhalen. Laat jouw kind nu de wereld van een geheim agent ontdekken met de spionsets van Top1Toys.

Spionsets voor jong en oud

Onze spionsets zijn geschikt voor jonge en oudere kinderen. Voor die jonge kids hebben we verrekijkers in camouflage kleuren. Hiermee kunnen ze iedereen in de gaten houden zonder op te vallen. Of is de Brandweerman Sam Walkie Talkie helemaal wat voor jouw zoon of dochter. Met een bereik van 100 meter kun je elkaar altijd goed verstaan. Uiteraard zijn deze coole gadgets ook geschikt voor de oudere kinderen. Voor de spionnen vanaf 8 jaar hebben een gave Spionnenset SpyX Nachtkijker. Met behulp van een schakelaar kan jouw geheim agent van wit naar rood licht schakelen om altijd optimaal zicht te hebben. Zowel op missies overdag als in de nacht. Met alle spionsets van Top1Toys lost jouw kind elke zaak op!

Voordelen spelen met spionsets

Het spelen met spionsets is niet alleen leuk maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van een kind. Dat je kind net doet alsof hij of zij een spion is, kan bijdragen aan het inbeeldingsvermogen en de creativiteit. Met hun meest uiteenlopende fantasieën kunnen kinderen heerlijk verdwijnen in de wereld van iemand anders. Kinderen leren spelenderwijs om goed na te denken over situaties, te twijfelen over wat goed en fout is, ze verwerken informatie en ga zo maar door. Is jouw kind een beetje verlegen en vindt hij of zij het eng om met onbekenden te praten? Samen spelen met spionsets, of een ander rollenspel, kan helpen met het oefenen van sociale interactie. Met de juiste attributen van de spionsets maakt het spelen voor kinderen nog leuker!

Spionsets kopen bij Top1Toys

Met de spionsets van Top1Toys sluipt jouw kind straks door het huis als een top geheim agent zoals James Bond. We hebben allerlei leuke producten die passen bij een echte spion, dus er zit vast iets voor jouw dubbelagentje bij. Heb je de spionsets snel nodig? Bestel van vandaag nog voor 16:00 uur en je kunt het de volgende werkdag thuis verwachten. Ideaal als je nog snel een origineel cadeautje moet kopen. Onze webshop is erg gebruiksvriendelijk, dus plaats je gewenste producten eenvoudig in de winkelmand. Als je bestelling € 19,99 of meer waard is, dan versturen we je pakket gratis naar je op. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail ons naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!