Catan Basisspel - Bordspel

44,99
Ontdek de nieuwste editie van het iconische handelsspel, nu met verbluffende miniaturen en volledig vernieuwd artwork dat je nog dieper meeneemt in de betoverende wereld van Catan!

Oorspronkelijk bekroond tot Speelgoed van het Jaar in 1999, blijft dit populaire handelsspel een favoriet voor iedereen, dankzij de boeiende interactie, een vleugje geluk en talloze tactische mogelijkheden.

Je begint je avontuur met het plaatsen van 2 dorpen op een dynamisch speelbord, omringd door akkers, weiden, heuvels, bergen en bossen. Bij elke beurt werp je 2 dobbelstenen om te bepalen welke grondstoffen jouw dorpen opleveren, afhankelijk van hun strategische positie. Daarna is het tijd om te handelen, zowel met de bank als met je medespelers, want je zult niet alle benodigde grondstoffen ontvangen. En die zijn essentieel voor de bouw van nieuwe dorpen, wegen en steden. Vergeet ook niet om ontwikkelingskaarten te bemachtigen voor speciale acties. Maar wees op je hoede, want er zwerft een struikrover rond die bepaalde gebieden leeg rooft.

Dorpen en steden zijn niet alleen waardevol vanwege de grondstoffen die ze genereren, maar leveren ook punten op. Verzamel punten met ontwikkelingskaarten, de langste aaneengesloten route en de grootste riddermacht. Degene die als eerste 10 punten behaalt, wordt direct uitgeroepen tot de overwinnaar van het spel! Bereid je voor op een episch avontuur waar strategie, onderhandelingen en slimme zetten de sleutel zijn tot succes in Catan!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml