Asmodee

18 producten

Filter

18 producten

Filter

Is het regenachtig weer en zit je lekker warm thuis, dan is het tijd voor ouderwetse gezelligheid! Het binnen zitten mag de pret zeker niet drukken. Zonder elektronische apparaten en weer even back tot he basics: spelletjes doen. Asmodee games heeft voor ieder wat wils. Bordspellen in verschillende varianten, snelheidsspellen als Dobble en Hint, populaire Pokémon spellen en Partyspellen voor een gezellige avond met vrienden of familie.

De spellen van Asmodee voor snelheid, plezier en denkvermogen

Je kent het ongetwijfeld allemaal; Monopoly. Een potje, of beter gezegd pot, Monopoly voelt bijna nostalgisch. Misschien speelde je dit vroeger bij je oma aan de keukentafel of urenlang op een zondagmiddag met familie. Monopoly komt met iets nieuws: een Mega Editie! Deze uitbreiding bevat extra straten, nieuwe gebouwen, extra stations en nog veel meer! Hierdoor komt de nostalgie op een andere manier weer tot leven.

Asmodee games: Dobble zonder dobbelsteen?!

Het is een razendsnel en hartslag verhogend kaartspel. De naam zegt weinig over wat het spel inhoudt; het wordt weliswaar zonder dobbelsteen gespeeld. Het gaat hier om een scherp oog en reactievermogen. Door de overeengekomen iconen zo snel mogelijk te vinden kun jij je kaarten wegspelen of juist bij je medespelers extra kaarten op hun stapel gooien. Koop hem ook in een kids variant en 360 variant!

Asmodee ontwikkelt een Pandemic bordspel

Pandemie of geen pandemie, er zullen altijd verschillende ziektes uitbreken in de wereld. Asmodee games heeft het Pandemic bordspel ontwikkeld, die jou meeneemt in een wereld van verschillende fatale ziektes. Het is aan jou de taak om als ‘specialist’ te voorkomen dat de mens ten onder gaat aan de vier dodelijke ziektes die heersen in de wereld. Je werkt samen in een team, krijgt een eigen rol en bedenkt samen een tactiek. Maar… wees snel! Voor je het weet heeft het virus zich razendsnel verspreid. Aan jouw de taak om de verspreiding van het virus tegen te gaan!

Kijk snel verder naar wat de Asmodee collectie allemaal te bieden heeft. Bestel nu makkelijk online op de website van Top1Toys; vandaag besteld is morgen bij jou thuisbezorgd. En bij een bestelling vanaf €19,99 is de bezorging zelfs gratis. Heb jij nog vragen over een van de vele Asmodee games? Neem dan gerust contact met één van onze medewerkers. Zij staan iedere werkdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur voor jou klaar om je verder te helpen.