Goliath

Goliath Games is een internationale producent van speelgoed en spellen zoals Rummikub, Triominos, Woordzoeker, Holle Bolle Big en nog veel meer. De slogan "Clever Together!" is terug te zien in de producten van Goliath die plezier en gevatheid combineren.

Producten 1-36 van 42

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 42

Pagina
Filter

De Goliath spellen van Top1Toys zijn al geschikt de jongste onder ons. Met spellen Vince Veelvraat of Happie Haai beleven de kinderen veel plezier. Oh, en niet te vergeten het bekende spel ‘Vloer Is Lava’. Maar ook voor de ouderen is een spelletje Rummikub wellicht pure nostalgie. Natuurlijk ook verkrijgbaar in een junior variant zodat de hele familie mee kan doen!

Goliath spellen: voor ieder gezelschap een ander spel!

Gezelligheid kent geen tijd, zeggen ze. En dat klopt! Maar in de digitale wereld waarin we tegenwoordig leven is die nostalgische gezelligheid (zonder schermen) weliswaar moeilijk te vinden. Maar je hebt het zelf in de hand. Een avond gezellig spelletjes spelen met vrienden is heerlijk tijdverdrijf! Denk bijvoorbeeld aan een potje Rummikub. Probeer zoveel mogelijk Rummikub stenen weg te spelen in het speelveld. Zoek de slimste wisseltrucjes met de stenen die er al liggen. Nu ook verkrijgbaar in Twist en XL-variant. Met extra en ‘speciale’ jokers en spelen met een groter gezelschap wordt Rummikub extra leuk!

Met Goliath puzzels ben je nooit uitgepuzzeld!

Kan jij urenlang opgaan in het uitpluizen van een puzzel? Met de Goliath puzzels heb je urenlang vermaak! Met puzzels van maar liefst duizend puzzelstukjes, ben je wel even zoet. Maak van al die kleine puzzelstukjes een pracht plaatje en ontdek wat er gebeurt in de Goliath puzzels. Wat zie je op de puzzels van Goliath? Wat gebeurt er? Daar kom je pas achter als de Goliath puzzels helemaal klaar en af zijn! Ontdek zoal de Goliath puzzels ‘Petshop’ of de ‘Outerspace’.

Shit happens…

Ja, echt! Shit happens! Voor de 18-plussers is dit een hilarisch gezelschapsspel van Goliath leuk om te spelen met je vrienden. De gekste, misschien ondenkbare, ‘shit happens situaties’ komen aan bod tijdens dit spel. Het doel van het spel is om de situaties zo goed mogelijk te rangschikken in de ‘lane of pain’. Niet alleen de titel van dit spel is in het Engels, het spel heeft ook Engelstalige kaartjes. Maar shit happens; niet iedereen kan goed Engels. Daarom is het Shit Happens spel van Goliath nu ook verkrijgbaar in een Nederlandstalige variant.

Kun je wat hulp gebruiken?

Het Goliath spel assortiment biedt zoveel keuze en diversiteit aan spellen. Misschien is het lastig om een keuze te maken met het brede assortiment van Top1Toys. Heb je nog vragen over de levering of heb je specifieke vragen over een van de spellen? Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op tussen 8:30 en 17:00 uur.

Bestel je vandaag voor 16:00 uur, heb je het morgen in huis! Bestel je voor meer dan €19,99? Dan krijg je het gratis thuis bezorgd.